Life&style
Nova kolekcija Designer Outleta Croatia najavljuje: Ove jeseni očekujte dominaciju trapera Nova kolekcija Designer Outleta Croatia najavljuje: Ove jeseni očekujte dominaciju trapera Nova kolekcija Designer Outleta Croatia najavljuje: Ove jeseni očekujte dominaciju trapera Nova kolekcija Designer Outleta Croatia najavljuje: Ove jeseni očekujte dominaciju trapera Nova kolekcija Designer Outleta Croatia najavljuje: Ove jeseni očekujte dominaciju trapera Nova kolekcija Designer Outleta Croatia najavljuje: Ove jeseni očekujte dominaciju trapera Nova kolekcija Designer Outleta Croatia najavljuje: Ove jeseni očekujte dominaciju trapera 1/8 Nova kolekcija Designer Outleta Croatia najavljuje: Ove jeseni očekujte dominaciju trapera

Nova kolekcija Designer Outleta Croatia najavljuje: Ove jeseni očekujte dominaciju trapera

Na atraktivnoj shopping lokaciji, u modnom gradiću na otvorenom, Designer Outletu Croatia tijekom cijele godine očekuju vas najpopularniji modni trendovi po neodoljivim outlet cijenama, sniženim i do 70%. Uređen u stilu shopping village centara i samo 20 minuta udaljen od centra Zagreba donosi ponudu više od 100 fashion i lifestyle brendova koji kroz godinu prate trendove i nude svojim posjetiteljima nezaboravno Outlet shopping iskustvo.

 | Autor: Designer Outlet Croatia Designer Outlet Croatia

Aktualna ponuda Designer Outleta Croatia s početkom jeseni stavlja naglasak na trend koji će dominirati modnom scenom u mjesecima pred nama. Izum koji je obilježio kraj 19. i gotovo cijelo 20. stoljeće i promijenio povijest modnog svijeta. Pogađate? Riječ je o vječnim trapericama. U Europu su ih donijeli američki vojnici za vrijeme Drugog svjetskog rata i otkako su se pojavile zasjenile su sve druge odjevne komade jer, bez obzira na izmjene modnih trendova, nikada ne prestaju biti in. Popularni traper nosimo na sto načina jer je udoban, praktičan i nerijetko prvi izbor kad nakon ljeta moramo uskočiti u toplije odjevne kombinacije. Iako nove sezone sa sobom donose i nove trendove u modni svijet, traper modeli uvijek ostaju na tronu unatoč pokojoj sezonskoj transformaciji. Neki detalji ipak su se ustalili u jeans industriji. Znate li da većina traperica u vašem ormaru ima YKK oznaku na patentnom zatvaraču? Značenje kratice je Yoshida Kogyo Kabushikikaisha, a riječ je o proizvođaču 90% zatvarača za traperice diljem svijeta!

 | Autor: Designer Outlet Croatia Designer Outlet Croatia

U Designer Outletu Croatia u tijeku su Jeans Days u sklopu kojih na policama trgovina možete pronaći sve traper modele koji trenutno vladaju modnom scenom, i to uz posebne popuste od 50 do 70%. Armani Exchange, Guess, XZY, Tom Tailor, S.Oliver, Sportina, Europa 92 i Replay neki su od brendova koji su u Jeans days kampanju uključili najpoželjnije traper modele iz aktualne ponude.

 | Autor: Designer Outlet Croatia Designer Outlet Croatia  | Autor: Designer Outlet Croatia Designer Outlet Croatia  | Autor: Designer Outlet Croatia Designer Outlet Croatia

Izdvojili smo sve modele traperica koje ćete ove jeseni moći prilagoditi svakom outfitu, u svako doba dana.

Za stylish dnevne kombinacije biramo svijete modele poderanih traperica. Iako ih češće nosimo u ljetnim danima, idealne su i za jesen koja još uvijek donosi dovoljno sunčanih dana. Rekli bismo da je ovaj model modni imperativ u rješavanju kreativnih blokada u odijevanju, pogotovo u prijelaznim razdobljima.

Već nekoliko sezona su ponovo na modnom tronu, trapezice viđamo od svih vrsta tkanine, a one od trapera posebno su nam drage jer vizualno izdužuju svaku figuru i savršeno pristaju jesenskim outfitima kojih je ovih dana sve više.

Najsigurniji izbor za elegantnije kombinacije je crni ili tamni traper. Crna boja je modni klasik i gotovo je nepogrešiv odabir koji savršeno pristaje u kombinaciji s bilo kojom drugom bojom pa će ovaj model traperica savršeno funkcionirati uz košulje, sakoe i balonere.

 | Autor: Designer Outlet Croatia Designer Outlet Croatia

Last but not least, klasične skinny traperice. Model koji svatko od nas ima u ormaru i na koji uvijek možemo računati. Budimo iskreni, takvih traperica nikad dosta - to su one koje uklapamo u svaku dnevnu i večernju kombinaciju, za casual Friday sastanak, ali i za ludi noćni provod.

 | Autor: Designer Outlet Croatia Designer Outlet Croatia

Jeans ne zaobilazi ni muške odjevne kombinacije. Osim klasičnih plavih traperica, od muških modela naglasak stavljamo na tamniji traper za formalnije prilike ili svjetlije traperice za dnevne varijante.

Sve Jeans favorite za nadolazeću sezonu potražite u Designer Outletu Croatia i na https://www.designeroutletcroatia.com.

Photo: Designer Outlet Croatia