Moda
Ljubav je u modi: Print srca osvojio je stajliš cure Ljubav je u modi: Print srca osvojio je stajliš cure Ljubav je u modi: Print srca osvojio je stajliš cure Ljubav je u modi: Print srca osvojio je stajliš cure Ljubav je u modi: Print srca osvojio je stajliš cure Ljubav je u modi: Print srca osvojio je stajliš cure Ljubav je u modi: Print srca osvojio je stajliš cure 1/8 Ljubav je u modi: Print srca osvojio je stajliš cure

Ljubav je u modi: Print srca osvojio je stajliš cure

Na modnim dodacima ih već znamo, no odsad ih nosimo i na odjeći u raznim kombinacijama

Tko kaže da su srčeka rezervirana samo za Valentinovo. Kad pogledamo ovu crvenu bundu u obliku srca modne kuće Saint Laurent, koju je hrabro prošetala blogerica Erica Pelosini i spojila s njezinom miljenicom među bojama, crnom, shvatimo koliko je moda jedna velika zabavna igra. O.K., to ne znači da vam savjetujemo da se na poslu pojavite u ovakvoj bundi. Ostali su dizajneri ponudili sasvim praktična modna rješenja kojima ćete razbiti jesensko sivilo. I Phillip Lim obožava crvena srca na crnome materijalu, ali im je dao pomalo rokerski štih spojivši ih s kosturskim glavama i natpisima “love”. Na gležnjače ili kakve robusnije čizme te uz dugi kaput i elegantnu torbicu i spremne ste i za dan i za večer.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Mary Katrantzou s razlogom nosi titulu kraljice printa. Na svojim je haljinama spojila motive srca, zvijezda i raznih geometrijskih uzoraka plus nekoliko boja “na kvadrat” odjedanput, naravno. Njezinu stilskom izričaju približila se ove sezone i dizajnerica Anna Sui. Red srca, red zvjezdica, red printa djevojčice... sve je tu.

 | Autor: Getty Images Getty Images
Zato neka ostatak stylinga bude smireniji, u jednoj boji. I dok ćemo se više odlučiti za ovaj motiv na modnim dodacima, online shopovi puni su ideja kako ih nositi i na odjeći. 

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

 

 

Photo: Getty Images

Komentari 0