Moda

Ovo su najpoželjniji modni trendovi sezone, a jasno je i zašto

  • U potrazi si za ljetnim komadima kojima planiraš upotpuniti svoj ormar ili jednostavno želiš iskoristiti sniženja i počastiti se s nekoliko modnih noviteta?
  • Mi imamo nekoliko ideja koje bi ti se mogle svidjeti! Zavirili smo u trgovine u City Centeru one i izdvojili pet ljetnih stajlinga koje možeš nositi od jutra do večeri
  • Provjeri što smo sve pronašli i izaberi stajling koji najbolje odgovara tvom osobnom stilu, a za više modne inspiracije posjeti City Mix&Match

Užareni gradski asfalt nije nešto čemu se veselimo u ljetnim mjesecima, no sigurni smo da baš kao i mi odbrojavaš dane do odlaska na more, gdje je vrućine ipak lakše podnijeti. Bez obzira na to jesi li već na plaži ili si ''zapela'' u unutrašnjosti kontinenta, sigurni smo da će te zanimati naš mali modni vodič za ljetne vrućine koji smo pripremili ne bi li ti olakšali odijevanje na 30+ stupnjeva.

Pohrlili smo u City Center one gdje trenutno traju velika sezonska sniženja, što je odlična vijest ako ti se svide modni komadi koje smo pronašli, jer ćeš ih imati priliku ugrabiti po super cijenama! Kako bi ti ljetni dani protekli u što udobnijoj odjeći, ovaj put smo se koncentrirali na laganu, prozračnu odjeću u kojoj ti neće biti vruće i koju ćeš bez problema moći nositi od jutra do mraka. Baci oko na stajlinge koje smo izdvojili za tebe, osvježi svoju ljetnu garderobu i zaradi gomilu komplimenata.

Stajling idealan za svaki dan

Tko kaže da traperice ne možeš nositi ljeti? jednostavno odaberi trenutno vrlo popularan model širokih nogavica koje su udobne i ne lijepe se za kožu, a uskladiti ih možeš s bilo čime što ti padne na pamet - od topića, preko košulja i bluza, do običnog bijelog t-shirta.

 | Autor: Marama Stradivarius (2 komada u pakiranju) - 79,90 kn; prsten Mango - 99,90 kn; natikače Mango - 449,90 kn; miris Chopard Jasmin Moghol Eau de Parfum (50 ml), Douglas - 1489 kn; top Zara - 149,90 kn; paleta sjenila za oči Eveline Cosmetics Mystic Galaxy, dm - 109,90 kn; sunčane naočale Klisab, Ghetaldus optika - 503,80 kn; narukvice Mango (3 komada u pakiranju) - 99,90 kn; traperice Pull & Bear - 229,90 kn; torba Massimo Dutti - 1199 kn sve dostupno u City Centeru one

Ako voliš boho stil odijevanja, onda će ti se ova odjevna kombinacija s daškom 70-ih zasigurno svidjeti. Traperice smo uskladili s topićem s halterneck ovratnikom i cool printom uz koji će super pristajati jednako efektna marama koju možeš zavezati oko glave ili njome ukrasiti konjski rep. Nabaci još malo nakita i šminke, sa sobom ponesi praktičnu torbu i sunčane naočale - i spremna si za polazak! 

Zablistaj u uredu

Ako je tvom godišnjem odmoru došao kraj i pred tobom su mjeseci provedeni u uredu, ne bi bilo loše da se oboružaš odjećom i obućom u kojoj će vrućine ipak biti podnošljivije. Obzirom da posao u uredu zahtjeva poslovni dress code, predlažemo ti da klasično odijelo zamijeniš skraćenom verzijom - kratkim hlačicama i prslukom na kopčanje koji će izgledati jednako profesionalno.

 | Autor: Sat Beverly Hills Polo, Watch Centar - 599 kn; kratke hlače Mango - 199,90 kn; natikače Liu Jo, Fashion & Friends - 1390 kn; planer Stradivarius - 119,90 kn; ruž za usne Clinique Even Better Pop Lip u nijansi 02 - Gauzy, Douglas - 259 kn; bodi Zara 99,90 kn; narukvica CCC - 11 kn; torba Aldo - 392 kn; prsluk Jake's, Peek & Cloppenburg - 549 kn; ogrlica H&M - 75 knsve dostupno u City Centeru one

Ispod prsluka odjeni udobni bodi, a umjesto zatvorenih salonki slobodno se možeš odlučiti za natikače na petu u kojima će ti biti lakše izgurati dan. Obzirom da smo se odlučili za bijelu odjevnu kombinaciju, uz nju savršeno pristaje zlatan nakit i zemljani tonovi, zbog čega su se klasična kožna tote torba i ruž u boji mesa pokazali kao odličan odabir.

Ukradi sve poglede na špici

Bez obzira na to jesi li trenutno na moru ili ne, kava na gradskoj špici se ne preskače! Za iduće ispijanje kave na suncu predlažemo ti ovu chic odjevnu kombinaciju u kojoj ćeš privući sve poglede. Narančasti crop top s puf rukavima i efektna minica s volanom u istoj nijansi odličan je odabir za ljetne mjesece.

 | Autor: Top H&M - 54,90 kn; suknja H&M - 119 kn; sunčane naočale Pull & Bear - 79,90 kn; natikače Bershka - 99,90 kn; miris Hugo Boss Orange Eau de Toilette (50 ml), Douglas - 359 kn; prsten Argentum - 135 kn; naušnice Argentum - 280 kn; kapa Mango - 129,90 kn; torba Mango - 169,90 kn; novčanik Replay - 295 kn - sve dostupno u City Centeru one

Ovaj outfit će ti sigurno osigurati brojne komplimente, a obzirom da je sam po sebi vrlo uočljiv, ne trebaš se pretjerano zamarati modnim dodacima. Klasične crne natikače, pletena torba, decentni nakit i kap parfema sasvim su dovoljni za potpuni stajling. Ako provodiš duži dio dana na otvorenom, svakako sa sobom ponesi kapu i sunčane naočale koje će te štititi od jakog sunca.

Budi kraljica plaže

Kod odabira outfita za plažu prvenstveno je važna funkcionalnost, a to znači da mnoge žene najčešće odabiru odjevne komade koji se jednostavno odijevaju i svlače. To može biti lepršava haljinica ili još bolje - traper hlačice i prozračni kaftan koji možeš u svakom trenutku prebaciti preko badića, pa čak i ako odlučiš ostati na after beach partyju.

 | Autor: Kaftan H&M - 300 kn; torba Oysho - 259,90 kn; kupaći kostim Palmers - 904 kn; nanogica H&M - 51 kn; ručnik za plažu Yamamay - 128 kn; Sprej za sunčanje Nivea Sun Protect & Dry touch invisible SPF 30 (200 ml), dm - 78,90 kn; šešir H&M - 69,90 kn; kopča za kosu H&M - 32 kn; traper hlačice C&A - 149,90 kn; japanke Havaianas, Pull & Bear - 119,90 knsve dostupno u City Centeru one

Nama se svidio ovaj prekrasan jednodjelni kupaći kostim na šarene pruge, a cjelokupni stajling uskladili smo s komadima koji dobro podnose more - japankama, slamnatom torbom i šeširom. Ne zaboravi u svoju torbu potrpati rezervni badić, ručnik za plažu i kremu za sunčanje sa SPF-om, kako bi u sunčanju mogla uživati bez grižnje savjesti.

Dotjeraj se za večeru uz more

Sigurni smo kako na ljetovanje planiraš ponijeti hrpu haljina za razne prigode, a ako još uvijek nemaš haljinu koja se lako transformira iz dnevne u večernju, predlažemo ti da to čim prije promijeniš. Jer nema boljeg ulova od dobre haljine koju ćeš bez problema moći isfurati za casual i svečane prigode.

 | Autor: Bandeau grudnjak Yamamay - 74,90 kn; naušnice Argentum - 430 kn; miris Estee Lauder Very Estee Eau de Parfum (50 ml), Douglas - 440 kn; tuš za oči Lancome, Douglas - 269 kn; haljina Mango - 449,90 kn; torba Zara - 299,90 kn; ruž za usne Eveline Cosmetics Oh! My kiss u nijansi 06, dm - 29,90 kn; sandale Stradivarius - 199,90 kn sve dostupno u City Centeru one

Upravo takva je i ova efektna žuta haljina na jedno rame s izrezom na struku. Odlično će izgledati i uz obične bijele tenisice, a ako je poželiš isfurati za večeru ili čak vjenčanje, jednostavno tenisice zamijeni elegantnim sandalama na petu i sve začini nakitom. Večernje prilike trpe malo jaču šminku pa slobodno posegni za tušem koji će ti naglasiti oči i jarkim ružem.

Ukoliko su ti se dopali ljetni stajlinzi koje smo izdvojili, podsjećamo te da sve artikle možeš pronaći u City Centeru one. Na raspolaganju su ti dva šoping centra u Zagrebu - City Center one East i City Center one West te jedan u Splitu - City Center one Split. Za više modne inspiracije posjeti City Mix&Match.

Photo: Instagram / Stradivarius

Komentari 0