Moda 14. srpnja 2014.

Ljetna kombinacija Nine Badrić

Grgo Jelavic/PIXSELL.

Pjevačica Nina Badrić je subotu 12. srpnja iskoristila za šetnju dubrovačkim Stradunom u društvu glumca Nikše Kušelja. Za tu prigodu odabrala je zanimljivu haljinu koju je kombinirala s nekoliko detalja.

Haljina sitnog uzorka u plavim, bijelim i tirkiznim nijansama padala je do iznad koljena, a Nina ju je stegnula u struku velikim bež remenom s izrezanim uzorkom. Iako je gornji dio haljine sam po sebi ukrašen naboranim izrezom s elastičnim trakicama, Nina je svejedno stavila upečatljivu ogrlicu u crvenoj i plavo-sivoj boji koja je definitivno višak. Tamnosmeđa torbica djeluje preteško u ovakvoj ljetnoj kombinaciji, dok su nude salonke s čvorićima ispale iz neke sasvim druge modne priče. Jedini od detalja koji je Nina odabrala, a koji bi eventualno pristajao je jednostavna koraljna narukvica.

 | Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL Grgo Jelavic/PIXSELL

Njeno društvo za tu večer, glumac Nikša Kušelj, odlučio se za jednostavnu bijelu košulju, isprane traperice i smeđi remen. Najveća zamjerka ide odabiru cipela: platnene tenisice ili espadrile su mnogo bolji odabir za ljeto od teških tamnih, zatvorenih cipela od crne kože.

Kombinacije detaljnije pogledajte u galeriji...

Komentari 0