Moda

Ljeti ne želimo puno komplicirati: ovih 8 ideja za outfite sačuvat će nam živce, ali i mjesto u koferu

  • Pakiranje za godišnji odmor može biti naporno i često ponesemo previše stvari koje, tijekom odmora uopće ne nosimo
  • S obzirom na to da pametno pakiranje tijekom ljeta nije toliko jednostavno kao što se čini, pronašli smo nekoliko minimalističkim modnih kombinacija koje će ti u tome pomoći
  • Minimalistički outfiti su idealni za putovanja jer jedan komad možeš nositi na različite kombinacije i tako ponijeti malo stvari koje ćeš zaista iskoristiti i tako si sačuvati mjesto u koferu
  • Pročitaj više: Neka ovo ljeto bude jednostavno uz minimalne verzije trendi manikura - evo 5 prijedloga

Ljeto je vrijeme kada se najviše igramo s modom i outfitima pa često nosimo razne komade koje ne bismo inače nosili. Raznolikost stilova i trendova nas može pomalo "zbuniti" i samim time nam pakiranje za odmor može biti puno teže. Pakiranje za ljetovanje nikada nije jednostavno, a posebno u trenutcima kada nam je odjeća različitih stilova i trendova.

Zbog toga može doći do pretrpavanje kofera nepotrebnim predmetima i gomilanja odjeće koja će samo stajati na mjestu. Kako bismo se spakirali što pametnije, važno je imati isplanirane modne kombinacije koje ćemo nositi na odmoru, a kao i uvijek, spas pronalazimo u minimalističkim i klasičnim outfitima. 

 | Autor: Instagram @laurajadestone Instagram @laurajadestone

Ove kombinacije sadrže komade koje vrlo vjerojatno imaš u svom ormaru s obzirom da je riječ o klasičnim i basic komadima koje svi imamo. Također, sve ove odjevne komade je moguće nositi na nekoliko načina i svaki put će izgledati profinjeno, originalno i kao iz modnog časopisa. Naravno, ne moraju biti u jednakoj boji ili jednakog stila, ali ove kombinacije će ti pomoći da se inspiriraš sa slaganjem outfita za godišnji odmor, sačuvaš mjesto u koferu, ali i svoje živce.

Laneni setovi

Laneni setovi veliki su ljetni trend, a možeš ih nositi samostalno ili uz kombinaciju s uskom majicom na bretele, odnosno s topićem te otkopčati košulju za opušteniji, street style look. Ovisno o svom ukusu i raspoloženju, košulju možeš staviti u hlače ili ju ostaviti vani. 

 | Autor: Instagram @smythsisters Instagram @smythsisters Instagram @smythsisters

Lanene hlače i košulja s printom

Očito je da je lan naš omiljeni ljetni materijal, a kako bi kombinaciju napravila malo zanimljivijom, na klasične hlače dodaj košulju s uzorkom. Kombinacija bijele košulje i crnog uzorka će izgledati posebno elegantno. 

 | Autor: Instagram @chiarasatelier Instagram @chiarasatelier Instagram @chiarasatelier

Bermude i obična majica na naramenice

Bermude su najpopularniji modni komad ovoga ljeta, a nama se posebno sviđaju u kombinaciji s majicama na jedno rame ili s tankim naramenicama. Cijelu kombinaciju na viši nivo će podići zlatni nakit i zanimljiva torbica. 

Foto: Instagram @lindseysharlassian, bermude | Autor: Instagram @lindseysharlassian Instagram @lindseysharlassian Foto: Instagram @lindseysharlassian, bermude

Mini bijela haljina i sandale na petu

S haljinom u bijeloj boji nema greške, a mini bijela haljina će posebno dobro izgledati u kombinaciji s ravnim natikačama u stilu Hermès Oran ili s natikačama na petu. Iako se bijela boja slaže s baš svakom drugom bojom, za elegantan look odaberi obuću i dodatke u smeđoj ili zlatnoj boji. 

 | Autor: Instagram @jodielapetitefrenchie Instagram @jodielapetitefrenchie Foto: Instagram @jodielapetitefrenchie

Hlače na pruge i bijeli top s ravnim sandalama

Ovo je jednostavan, a upečatljiv outfit s kojim ne možeš pogriješiti tijekom dana. Bilo da ljetuješ u Italiji ili na Hvaru, uvijek ćeš izgledati stylish. Prugice baš nikada neće izaći iz mode! 

 | Autor: Instagram @_jessicaskye Instagram @_jessicaskye Instagram @_jessicaskye

Crni prsluk i duga bijela suknja

Naša najdraža modna igra je upravo ona između crno - bijelog kontrasta, a ova kombinacija je opuštena i stylish u isto vrijeme. Za dodatnu eleganciju, ovom outfitu dodaj balerinke

 | Autor: Instagram @chloelloyd Instagram @chloelloyd Foto: Instagram @chloelloyd

Pletena haljina i veliki šešir

Želiš biti prava dama? Outfit u stilu tihog luksuza najlakše ćeš postići s ovom modnom kombinacijom. Naime, pletene haljine su, s pojavom trenda tihog luksuza, doživjele veliki povratak pa je u ormaru poželjno imati barem jedan primjerak pletene haljine. Najbolje u bijeloj ili crnoj boji koje su elegantne baš uvijek. 

 | Autor: Instagram @sincerelyjules Instagram @sincerelyjules Instagram @sincerelyjules

Haljina golih leđa i ceker

Za dozu ženstvenosti tijekom dana odluči se za lepršavu haljinu golih leđa, ali ne zaboravi nanijeti SPF. Naravno, ceker je nezaobilazan modni detalj svakog ljetnog outfita. Ovu kombinaciju možeš upotpuniti opuštenim japankama ili malo ozbiljnijim balerinkama ako ju želiš nositi i u ležernim, večernjim prilikama.

 | Autor: Instagram  @kimturkington_ Instagram @kimturkington_ Instagram @kimturkington

Možda vas zanima 10 ljetnih outfita posuđujemo s Instagrama jer ćemo u njima, bez kompliciranja, biti stylish i u trendu Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @jodielapetitefrenchie

Komentari 0