Moda

Limune i trešnje na odjeći ovaj je brend zamijenio jedrilicama i sve je preslatko, haljine, košulja, torba

  • Najtrendi uzorci ovog ljeta zasigurno su limuni, naranče i trešnje no, već smo ih vidjeli na sve moguće načine i nisu nam više toliko atraktivni
  • Pravo osvježenje u svijetu fora uzoraka pružio nam je domaći brend LFP Collection naše stilistice i blogerice Ane Bacinger
  • Naime, komadi iz nove kolekcije ovog brenda imaju preslatki uzorak brodića, odnosno jedrilica
  • Pročitaj također: Nakon pidžame sa srcima, domaći brend Passion Palma ima novi it komad, ovu romantičnu haljinu

U moru limuna, naranči, trešanja i sličnih voćnih uzoraka koji na svim odjevnim komadima, ali i modnim dodacima, vladaju ovim ljetom, pravi zaokret pružio nam je domaći brend LFP Collection Ane Bacinger. Naime, u novoj kolekciji naziva Adriatic Girls, možemo pronaći košulju, haljine i torbu za plažu s uzorkom jedrilica u pravim ljetnim bojama - tirkiznoj, crvenoj, žutoj i ružičastoj. 

 | Autor: Instagram @lfp_collection Instagram @lfp_collection Foto: Instagram @lfp_collection

Košulja dolazi u bijeloj boji i na sebi ima jedrilice u maloj verziji zbog čega uzorak uopće ne djeluje prenapadno. Također, u potpunosti je izrađena od pamuka što ju čini laganom i prozračnom. S obzirom na to da je ova košulja sama po sebi oversized i da se lako prilagođava svakom tipu tijela, dolazi u dvije veličine, odnosno XS/S i M/L, a cijena joj iznosi 110 eura. 

 | Autor: Instagram @lfp_collection Instagram @lfp_collection Foto: LFP Collection, duga haljina s jedrilicama (210 eura)

 | Autor: Instagram @lfp_collection Instagram @lfp_collection Foto: Instagram @lfp_collection

Nešto veći uzorak jedrilica, na sebi imaju haljine koje dolaze u dugoj i kratkoj verziji. Osim ovog morskog uzorka, pravim ljetnima ih čini njihov široki, lepršavi kroj s velikim balon rukavima i to što su načinjene od stopostotnog lana što je najpoželjniji materijal ljeti. Na fotografijama možemo vidjeti kako Ana ovu haljinu nosi uz crvene sandale i slobodno možemo reći kako su upravo razigrane crvene sandale ili natikače ono što smatramo idealnom obućom uz ove fora haljine. 

Svaka od ovih haljina dolazi u veličinama od XS do L, a cijena duge haljine iznosi 210 eura dok cijena kratke haljine iznosi 170 eura. 

 | Autor: Instagram @lfp_collection Instagram @lfp_collection Foto: LFP Collection, torba za plažu s jedrilicama (50 eura)

Osim odjeće, u Adriatic Girls kolekciji možemo pronaći i najpoželjniji i najkorisniji dodatak svakog ljeta - torbu za plažu. Ova je torba također u potpunosti napravljena od pamuka, a zbog njenih dimenzija koje iznose 66x39 centimetara, već možemo zaključiti kako će nam u nju stati baš sve što nam je potrebno za bezbrižan boravak na plaži. Cijena ove torbe iznosi 50 eura. 

Kod svih ovih komada, osim što su izgledom zanimljivi i preslatki, sviđa nam se i to što su i ekološki prihvatljivi, odnosno načinjeni su od organskih materijala, a boje korištene na uzorcima su na bazi vode, odnosno biorazgradive. 

Photo: Instagram @lfp_collection

Komentari 0