Moda

Lijepa brineta za šetnju zagrebačkom špicom odabrala je komplet koji se ne bi svatko usudio nositi

  • U mnoštvu prolaznica na zagrebačkoj špici zapazili smo lijepu brinetu u vrlo zanimljivom stylingu
  • Prolaznica je odabrala kratki top i suknju koji su istaknuli njezino isklesano tijelo
  • Odvažnoj prolaznici ovaj outfit savršeno pristaje, 

Naviknuli smo već da je zagrebačka špica svojevrsna modna pista brojnim prolaznicama, a njihova publika su promatrači koji ispijaju kavu na suncu. Tako je bilo i ovog puta, a brojne dame su iskoristile kraj ljeta i lijepo vrijeme da pokažu svoj preplanuli ten u zanimljivim odjevnim kombinacijama. U moru stylinga, jedan nam je posebno zapeo za oko, a radi se o zanimljivom kompletu. 

 | Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Lijepa brineta odlučila se za jednostavnu, a opet vrlo zanimljivu kombinaciju. Naime, radi se o kompletu koji čini crni crop top te suknja iste boje sa šarenim detaljima na rubovima. Ono što daje cjelokupnom stylingu ljetnu notu je končani materijal koji je bio pravi hit ovog ljeta kao i pletena torbica s crnim detaljima. Cijeli look, ova brineta je zaokružila jednostavnim bijelim tenisicama s platformom koje su se izvrsno uklopile. 

Možda vas zanima Ova prolaznica svoj ljetni stajling zaokružila je zanimljivim sandalama iz Zare Rubrika Moda Moda

Ne možemo ne primijetiti kako je ova dama izabrala i još jedan hit komad, a radi se o sunčanim naočalama okruglog okvira koje lijepo pristaju njezinom licu, koje je raspuštena kosa okruživala. Također, njezina odjevna kombinacija isticala je i isklesano tijelo i trbuh na kojem bi joj brojne dame zavidjele. Moramo priznati kako nam se cjelokupan syling veoma sviđa te mu dajemo čistu peticu.

Možda vas zanima Zgodna brineta zagrebačkom špicom prošetala je u najpopularnijoj suknji sezone Rubrika Moda Moda

 

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Komentari 0