Moda
Lekcije iz modne geometrije: Stil za čistu peticu Lekcije iz modne geometrije: Stil za čistu peticu Lekcije iz modne geometrije: Stil za čistu peticu Lekcije iz modne geometrije: Stil za čistu peticu Lekcije iz modne geometrije: Stil za čistu peticu Lekcije iz modne geometrije: Stil za čistu peticu Lekcije iz modne geometrije: Stil za čistu peticu 1/8 Lekcije iz modne geometrije: Stil za čistu peticu

Lekcije iz modne geometrije: Stil za čistu peticu

Geometrijski likovi dolaze u dramatičnom izdanju, pa neka počnu modne igre!

Voljeli ili ne matematiku u školskim klupama, ove jeseni nećete moći bez stilske geometrije. Trokuti, pravokutnici, krugovi, kvadrati, rombovi i njihovi ostali “prijatelji” u prvom su planu ove jeseni. Dok su prošlih sezona kreirali optičke iluzije i pop art igre, ove su se našli u masivnoj, dramatičnoj ulozi.

 | Autor: Wenn Wenn
Salvatore Ferragamo

Oni hrabriji nosit će ga od glave do pete i osjećati se kao da su ispali iz ludih šezdesetih ili osamdesetih. Ne vjerujete li da se print može nositi i na moderan, urbani način, jesensko-zimska kolekcija Emporija Armanija apsolutno će vas razuvjeriti.

 | Autor: Wenn Wenn Emporio Armani

Pomiješani geometrijski likovi, otkačene boje, pa čak i geometrijski nakit osvježit će jesenske stylinge. Pruge su im “najbolji prijatelj” jer uravnotežuju cijelu kombinaciju, a uvijek se možete odlučiti za samo jedan komad s geometrijskim printom te ga nositi s jednobojnom odjećom.

 | Autor: Wenn Wenn Emilio Pucci

Crno-bijeli svijet najčešći je kad je riječ o ovom trendu, zato ga “razbijte” kakvim modnim detaljima u vatrenim i metalik bojama. Minimalisti će obožavati geometrijske štikle, nakit i torbice uz koje će se itekako istaknuti u masi, a inspiraciju potražite na modnoj pisti. Valentino, Stella Jean, Prada samo su neki koji su ponovno “otkrili” ovaj print.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0