Moda
1/10

Lejla Filipović u kratkoj bijeloj haljini

U bistrou galerije Lauba u srijedu 5. lipnja predstavljena je kolekcija nakita koju je osmislila Lejla Filipović. Zlatarna Križek ovom kolekcijom nastavila je uspješnu suradnju s aktualnim zaštitnim licima - Lejlom i Tarikom Filipović.

 | Autor: Slavko Midžor/Pixsell Slavko Midžor/Pixsell

Na ovogodišnjem Sajmu vjenčanja premijerno je predstavljena ekskluzivna kolekcija burmi Ljubav ima svoj potpis by Lejla&Tarik, a sada je došlo vrijeme da se Lejla predstavi i vlastitom kolekcijom nakita. Za tu prigodu, bivša manekenka odabrala je romantičnu haljinu iz nove kolekcije modnog dvojca ELFS. Bijela haljina s čipkanim detaljima bez rukava i duljine iznad koljena odlično je isticala Lejlinu liniju, a odličan detalj su svakako sandale zanimljivog modela u zelenoj nijansi. S obzirom da se radilo o predstavljanju njezine vlastite linije nakita, odabrala je komplet naušnica i narukvice iz svoje kolekcije. Kombinacija crvenog zlata i zelenog kamena odlično se uklopila u čitav styling, posebno zbog neobične izvedbe koja asocira na pletivo.

 | Autor: Slavko Midžor/Pixsell Slavko Midžor/Pixsell

Frizura je raspuštena s blagim kovrčama, a make up se bazirao na isticanju očiju i obraza. Umjetne trepavice i sedefasto roskasto sjenilo u kutu oka dodatno su istaknuli bademasti oblik očiju, dok je breskvasto rumenilo u kombinaciji s bronzerom naglasilo jagodice lica. Na usne je naneseno rozo sjajilo, a Lejla je odlučila dodatno naglasiti sjaj kože sa shimmerom nanesenim na čitavo tijelo. Svjetlucave čestice koje su bile posebice nanesene na dekolteu i rukama dale se zdravu svježinu koži, a Lejla je naprosto blistala.

 | Autor: Slavko Midžor/Pixsell Slavko Midžor/Pixsell

Promociju je otvorio gospodin Viktor Križek koji je u obraćanju prisutnima ispričao tajnu dugovječnosti Zlatarne Križek koja svoje umijeće u zlatarstvu prenosi generacijski već punih 80 godina. Na promociji je predstavljeno ukupno 14 komada nakita izrađenog od crvenog i bijelog zlata. Inspiraciju za stvaranje kolekcije Lejla je pronašla u rodnom Dubrovniku te morskim ljepotama budući da oblikom nakit podsjeća na morske kapi. U izradi je korištena 3D tehnologija, ali i tradicionalni filigram, prepoznatljiva metoda kojom je Zlatarna Križek već izrađivala replike starog dubrovačkog nakita.

 | Autor: Slavko Midžor/Pixsell Slavko Midžor/Pixsell

„Zlatarna Križek omogućila mi je da pokažem maštovit i kreativan dio sebe. Sretna sam i uzbuđena što napokon mogu predstaviti nakit koji smo stvarali proteklih 6 mjeseci“ izjavila je Lejla prilikom promocije. 

 | Autor: Slavko Midžor/Pixsell Slavko Midžor/Pixsell

Lejlin Nakit sa stavom namijenjen je upravo takvim ženama - sa stavom. A u prostoru bistroa Lauba mogli su se susresti mnogi modni znalci sa stavom: dizajnerica Aleksandra Dojčinović, stilist Borut Mihalić, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, vlasnica modne agencije te modnog portala Suzy Josipović Redžepagić, modni dvojac ELFS te mnogi drugi. 

U galeriji detaljnije pogledajte kako je bilo na promociji nakita Lejle Šehović...

Photo: None

Komentari 0