Moda
1/7

Lana Jurčević zablistala u elegantnoj haljini

Dvadeset i prvi po redu Cro A porter započeo je u srijedu, 3.travnja, u zagrebačkoj Kući za ljude i umjetnost Lauba. Prve večeri svoje su modne kreacije izložili Jelena Aleksić, Tatjana Pantoš, Manuel Maligec, Marija Pinjuh, Madame Demode i Spirit by T.B. Među brojnim posjetiteljima našli su se i hrvatske zvijezde koje su sa zanimanjem došle pogledati modne kreacije mladih umjetnika.

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell Pjevačica Lana Jurčević zablistala je u Manijevoj crnoj haljini, u koju se zaljubila prije mjesec dana kada je birala styling za nastup. Upravo je zbog revije mladog Manuela Maligeca došla na CAP.

„Došla sam podržati Maligeca. Mislim da je strašno talentiran i prednost je što je mlad i što ima jaku puno entuzijazma i energije za stvarati super stvari. Za sada mi je on favorit: stilski minimalizam i oštre linije su ono što mi se sviđa“, objasnila je Lana.

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell I druge hrvatske zvijezde podržale su hrvatski dizajn. Tihana Harapin Zalepugin igra na provjereno pa je tako za prvu večer ovog modnog događanja odabrala crnu kreaciju brenda Charlie koju je upotpunila torbom Tamare Bombardelli. Crne cipele na punu petu uklapaju se u cjelokupni look, a svojim je izborom Tihana, kako primjećujemo, ostala dosljedna sebi.

„Došla sam vidjeti sve večeras i za mene je to vrlo zanimljiva večer, ali prvenstveno sam došla vidjeti svoje djevojke i kako će odraditi zadatke koje su dobile. Od dizajnera ne bih izdvajala koga sam posebno došla vidjeti jer svaki zaslužuje moju pažnju. Smatram da će svi opravdati moje povjerenje, a neke kolekcije sam već imala prilike vidjeti. Etna Maar i Madame Demode su ipak najbliže meni, a zbog istog modnog senzibiliteta me jako interesira kako će to izgledati“, istaknula je Tihana.

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell Manekenka i modna blogerica Anita Dujić za brojna događanja bira hrvatske dizajnere, a za prvu večer CAP-a odlučila se za haljinu s potpisom Ana Marie Ricov. Elegantnu tamnosivu haljinu zanimljivoga kroja, čija je monotonija razbijena crnim i plavim detaljima, Anita je upotpunila kožnom jaknom. Otvorene cipele s potpeticom možda bi bolje izgledale bez najlonki, ali ova kombinacija prilično dobro funkcionira na Aniti.

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell Ines Preindl odlučila se za haljinu asimetričnog kroja koju je vješto iskombinirala s kožnom jaknom i čizmama. Možda čizme u ovom slučaju i nisu najbolji izbor, ali se sasvim dobro uklapaju u styling ako pogledamo veselu torbicu s potpisom Zorana Aragovića kojom je Ines začinila cijeli outfit. Mladenački i razigrano!

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell Nekadašnja pjevačica, a danas uspješna stručnjakinja za odnose s javnošću Lana Klingor na prvoj se večeri pojavila u ležernoj kombinaciji. Decentna siva haljinica ispod koje je nosila crnu majicu i crne tajice prikladna bi bila i kao dnevni outfit, ali je čizmama s viskom potpeticom Lana cijelom looku dala dozu elegancije.

 | Autor: Jurica Galoić/Pixsell Jurica Galoić/Pixsell Ni muškarci nisu manjkali u prvim redovima. Producent, glumac i redatelj Miran Kurspahić odlučio se za prilično razigranu modnu kombinaciju: crne hlače i bež vestu osvježio je košuljom leopard uzorka,a zanimljiv styling upotpunio je leptir mašnom. Ovo je odličan primjer kako i muškarci mogu „isfurati“ leopard uzorak!

U galeriji detaljnije pogledajte tko je sve posjetio prvu večer Schwarzkopf Cro a Portera...

Photo: Jurica Galoić/Pixsell

Komentari 0