Moda 28. veljače 2013.

Lana Jurčević voli duboki dekolte

Petar Glebov/Pixsell.

Sinoć, 27. veljače, u KC dvorani Dražen Petrović održan je humanitarni koncert Mali dom za velike ljude koji je privukao velik broj hrvatskih glazbenih zvijezda. Među glumačkim divama kao što su Nina Badrić, sestre Husar i Vanna, najviše pažnje plijenila je Lana Jurčević.

Drago nam je vidjeti da domaće zvijezde sve više i više nose hrvatske modne dizajnere. Lana Jurčević se za ovaj humanitarni koncert odlučila za kreaciju Manuela Maligeca, koji se veoma brzo nametnuo kao jedno od najpopularnijih imena domaće modne scene.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell

Lana je nosila uske kožne hlače i bluzu sa zanimljivim ovalnim dekolteom, zatvorenu uz vrat. Struk je istaknula remenom sa srebrnom kopčom, a za svaki slučaj je ispod bluze odjenula i ljubičasti top. Iako bi na nekim ženama ovakva kreacija izgledala neukusno, posebno zbog njena "nadograđivanja", na Lani ona funkcionira odlično.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell

Kombinaciju je upotpunila ljubičastim ružem u boji donjeg topa te svojim prepoznatljivim visokim konjskim repom koji otkriva lice u potpunosti. Naglašene obrve i jednostavan make up na očima dali su završni touch ovom looku.

 | Autor: Petar Glebov/Pixsell Petar Glebov/Pixsell

Ostale pjevačice nisu se proslavile na modnom polju. Vanna je nastupila u bezličnoj crnoj haljini bez naramenica, dok je Maja Šuput nosila neobičan prugasti kombinezon koji ne pristaje njenoj krhkoj liniji. Na iznenađenje mnogih, Nina Badrić se pojavila u poprilično ležernom izdanju: bijeloj majici i crnom sakou uz koje je kombinirala mnogo bižuterije.

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0