Moda

Lana Jurčević gradom prošetala u donjem rublju!

U hrabrom izdanju, pjevačica je dokazala da njoj prosinac ništa ne znači... ok, bila je na moru

Baš poput Kim Kardashian, Kendall Jenner, Gigi Hadid i drugih "it" djevojaka, Lana Jurčević odlučila je gradom prošetati u "donjem rublju". Naravno, pjevačica nije izašla iz kuće samo u grudnjaku i gaćicama, već u haljini koja izgledom podsjeća na nešto što bi se trebalo nositi ispod odjeće, a ove sezone doživjela je veliki modni povratak zahvlajujući poznatim fashionisticama, ali i najvećim dizajnerskim imenima. Radi se o slip haljini s dodatkom čipke, koju je Lana hrabro iskombinirala samo s dugačkom jaknom i chic crnim čizmicama s debelom petom.

 

Pitajte me dal zelim doma? Noooo 😁 Jos kad vidite kako nam je sinoc bilo na #LanaKoncert Maaaagija, Bozicna magija :-) 🎅

A photo posted by Lana Jurcevic Official🍬️ (@lana_jurcevic) on

Na zgodnoj pjevačici ova kombinacija izgleda odlično i dok ona u osunčanoj Makarskoj može još uvijek hodati u oskudnom izdanju, slip haljinice možete nositi i na niskim temperaturama, preko debelog džempera ili dolčevite. Također, u ovakvoj haljini zablistat ćete na svim blagdanskim tulumima, a možete ju odjenuti i za novogodišnji doček. Kako ju uklopiti u zimske kombinacije otkrijte OVDJE, a u nastavku pronađite najljepše modele iz trgovina: 

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 249,90 kn

 | Autor: arhiva arhiva Stradivarius, 149,90 kn

 | Autor: arhiva arhiva Mango, 249,90 kn

 | Autor: arhiva arhiva Zara, 399,90 kn

 | Autor: arhiva arhiva H&M, 188 kn

 | Autor: arhiva arhiva Mango, 349,90 kn

Photo: Danijel Berković/Pixsell

Komentari 0