Moda 23. rujna 2014.

Lady Gaga plijeni pažnju plavim turbanom

Guliver Image/Getty Images.

Pjevačica Lady Gaga nikada nije zazirala od promjene izgleda, pa je tako za promociju novog albuma kojeg je napravila u suradnji s glazbenom legendom Tonyjem Bennetom pokazala sasvim novo lice. Na press konferenciji koja je održana 22. rujna u Bruxellesu zablistala je u indigo kreaciji.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Lady Gagu smo viđali odjevenu u meso, perje, čipku od glave do pete, ali i u jaje, tako da je mnoge iznenadilo njeno koketiranje s klasičnijim izgledom koje je poprilično često u zadnje vrijeme. Možda se to dogodilo zbog suradnje s Tonyjem Bennetom, popularnim američkim pjevačem najpoznatijim po izvođenju tradicionalnih pop standarda, s kojim je snimila album 'Cheek to Cheek'. Za promociju novog albuma Gaga je odjenula indigo plavu haljinu od baršuna s visokim prorezom i plaštom koji se spušta cijelom duljinom haljine i vuče po podu.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Kreaciju koja izgleda kao da je izašla iz modnog magazina iz 50-ih godina prošlog stoljeća, nadopunila je turbanom u istoj boji koji je bio apsolutna zvijezda stylinga, ali i malim rukavicama te plavim sandalama na remenčiće. Uz ovako upečatljivu haljinu i detalje, lako je pogriješiti, što se Gagi nažalost i dogodilo. Pogrešna nijansa crvenog ruža i ljubičasti smokey jednostavno ne pristaju.

Komentari 0