Moda

Kylie Jenner u haljini za 180 kuna!

Već smo navikli na to da sve što Kylie odjene košta milijune milijuna pa kad se najmlađa članica Kardashian-Jenner klana pojavi u haljini za 180 kuna - znaš da završava na hit listi!

Kylie u haljini za 180 kuna? Ne, nije laž i da - haljina je skroz dobra! Nije tajna da se najmlađa članica Kardashian-Jenner obitelji i popularni američki brend Fashionnova javno vole. Kylie s njima surađuje već godinama i jako često se pojavljuje u komadima s njihovim potpisom. 

Kada je na svom Instagram profilu objavila fotku u rebrastoj haljini otvorenih ramena, morali smo je pronaći! Službeno se zove Jacklyn Off Shoulder Mini Dress, a dolazi u pet boja - kremastoj, crnoj, žutoj, svijetlo plavoj i svijetlo rozoj. 

 | Autor: Fashionnova Fashionnova Jacklyn Off Shoulder Mini Dress, 180 kuna

Haljina je pamučna, što ju čini jednako prihvatljivom i u ljetnim, ali i zimskim mjesecima. Cijena haljine je 28 dolara, odnosno 180 kuna i pravi je IT komad koji nam se sviđa iz tri razloga: otvorenih je ramena, super fora rebrastog materijala i ukrašena trendi gumbićima.

Možda vas zanima Nježne i romantične, haljine koje bi prošle i kao vjenčanice! Rubrika Moda Moda

Međutim, nije Kylie jedina Insta zvijezda koja obožava ovu haljinu jer smo ju pronašli na jako puno blogerica i modnih zvijezda. Što smo shvatili? Da jednako dobro izgleda i uz tenisice, ali i cipele na petu te da fenomenalno izgleda i na trudnicama!

 

 

 

Objavu dijeli AGGY (@aggyabby)

 

Photo: Instagram

Komentari 0