Moda
Zara ružičasti komplet

Za krizmane kume koje su još uvijek u potrazi za outfitom, pronašle smo idealan komplet u Zari

  • Razdoblje lijepih i svečanih prigoda poput krizmi nam je stiglo, a osim krizmanica, elegantan i prigodan outfit moraju pronaći i njihove kume
  • U Zari smo pronašle komplet prsluka i dugih hlača u predivnoj ružičastoj nijansi koji nam se čini kao idealan odabir
  • Svečani set posebno će lijepo izgledati kombiniran sa srebrnim ili bijelim modnim dodacima!

O raznim mogućim modnim kombinacijama prigodnima za krizmanice već smo pisali te pronašli odlične opcije predivnih haljina, ali i odijela koji će biti savršeni za ovu svečanu priliku, a danas donosimo i jednu ideju za outfit krizmane kume. Budući da je svečani efekt jednako potreban i u kuminom outfitu, jednako kao i kod krizmanice, haljina ili kombinezon uvijek su provjereni izbor, no jednako dobro može funkcionirati i elegantno odijelo ili sličan komplet.

Zara ružičasti komplet | Autor: Zara Zara Foto: Zara, ružičasti komplet

U Zarinoj novoj proljetnoj kolekciji stoga nam se posebno svidio set dužeg prsluka i fluidnih hlača u nježnoj ružičastoj boji, koji nam se čini kao savršen izbor modne kombinacije krizmane kume!

Zara ružičasti komplet | Autor: Zara Zara Foto: Zara, ružičasti komplet

Komplet se sastoji od dužeg prsluka na preklop i jednoredno kopčanje te s pojasom od iste tkanine koji će lijepo naglasiti struk. Prsluk s ovratnikom s reverima je bez rukava te se može nositi samostalno ili u slojevitoj kombinaciji s košuljom ili bluzom. Uz prsluk u kolekciji dolaze i fluidne duge hlače širokih, ravnih nogavica te visokog struka s obrubljenim džepovima na prednjoj strani.

Zara ružičasti komplet | Autor: Zara Zara Foto: Zara, ružičasti komplet

Možda vas zanima U Zaru su stigli novi parfemi, a jedan se (ras)prodaje nevjerojatnom brzinom zbog sličnosti s jednim od najpopularnijih mirisa na svijetu Rubrika Beauty Beauty

Zara ružičasti komplet | Autor: Zara Zara Foto: Zara, prsluk s remenom na vezanje (59,95 eura) Zara ružičasti komplet | Autor: Zara Zara Foto: Zara, fluidne hlače s bočnim patentnim zatvaračem (29,95 eura)

Svježa ružičasta nijansa lijepo će se uklopiti s neutralnim modnim dodacima i cipelama u bež ili bijeloj boji, a kao upečatljivi izbor uz ovaj styling izvrsno će ići i srebrna boja.

Cijena prsluka, koji je baš poput hlača, dostupan u posljednjim komadima u samo nekoliko veličina, je 59,95 eura, dok su hlače 29,95 eura.

japanke s potpeticom Možda vas zanima Jedni ih vole, drugi baš i ne: U Zaru su stigle nekada omiljene ljetne cipele - japanke na petu Rubrika Moda Moda
Photo: Zara

Komentari 0