Moda

Kratke suknje i gležnjače? Apsolutno DA! Evo kako ih kombinirati

Otkrivamo ti četiri stilska trika uz pomoć kojih ćeš lakše kombinirati ova dva komada i pritom izgledati odlično

Tijekom jesenskih i zimskih mjeseci, čizme su neizostavni modni dodatak od kojega se ne odvajamo. Kao i svaka druga žena, i ti sigurno imaš nekoliko pari - što gležnjača, što visokih modela i onih do iznad koljena. I dok je kombinacija visokih čizama i kratke suknje poželjna, spoj 'minice' i gležnjača može izgledati vrlo neujednačeno. Kako bi izbjegla modni gaf, u nastavku ti donosimo četiri stilska trika kako kombinirati ta dva komada:

1. Dugi kaput

Jedan od modela kaputa koji se ove sezone vratio na velika vrata je dugi kaput koji prelazi dužinu koljena i odlično grije tijekom hladnih zimskih dana. I odličan je modni saveznik za kombinaciju kratke suknje i gležnjača! Naime, dugi kaput prekrit će sve nedostatke koje želiš sakriti i zaokružiti cjelokupni outfit. Predlažemo ti da odabereš model u ružičastoj nijansi koji je apsolutni hit ove jeseni i zime. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima 6 modela gležnjača koje ćemo nositi cijelu jesen Rubrika Moda Moda

2. Mrežaste najlonke

Osim što su praktični komad ženske garderobe, najlonke su postale i najveće saveznice prikrivanja nedostataka, a to se posebno odnosi na one mrežaste. Modeli u boji kože poželjni su u svim outfitima, dok u onima koji uključuju crne čizme i crnu suknju radije posegni i za crnim najlonkama koje će ti vizualno stanjiti i produžiti noge. 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

3. Najlonke s uzorkom

Osim mrežastih najlonki, u kombinaciju kratke suknje i gležnjača izvrsno se uklapaju i one s različitim uzorcima. Bilo da je riječ o točkicama, zvjezdicama ili nekim sličnim motivima, s ovim najlonkama upotpunit ćeš svoj outfit i dodati mu dozu trendi izgleda. I da, prikrit ćeš sve sitne nedostatke na nogama! Kad je riječ o boji najlonki s uzorkom, naša preporuka je crna (već znaš zašto). 

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima Kako nositi gležnjače ako visina nije tvoj najjači adut? Rubrika Moda Moda

4. Nešto duže gležnjače

Posljednji trik može ti ići u prilog, a može ti i odmoći. Riječ je o nešto dužim modelima gležnjača koje odlično upotpunjuju kratke suknje, posebno modele s volanima. Kad kažemo da ti ovakvi modeli mogu i odmoći pri biranju outfita, mislimo na niske djevojke kojima će duže gležnjače vizualno skratiti noge. Ali ako si visoka - slobodno posegni za ovom kombinacijom jer uz duge noge izgleda savršeno!

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0