Moda
kratka jakna

Kratka jakna iz Manga od mješavine lana novi je jako chic model za proljetne kombinacije

  • Lagana jakna koju možemo samo prebaciti preko haljine, topa ili košulje jako je zahvalan komad za proljetne dane
  • Baš takav model je i ova elegantna jaknica iz nove kolekcije iz Manga, od mješavine lana i pamuka
  • Zbog neutralne krem boje bit će ju lako uklopiti i u razne outfite

Prozračnije materijale poput pamuka i lana u nadolazećim ćemo mjesecima sve više viđati u novim kolekcijama modnih brendova, a neki high street brendovi u svojoj ponudi već imaju prve lanene mini kolekcije. 

Mango jakna | Autor: Mango Mango Foto: Mango, kratka jakna

Jedan od njih je i Mango, sa svojom Linen Edition kolekcijom, koja sadrži haljine, košulje, hlače i jakne u raznim krojevima izrađene većinom od mješavine lana. Kolekcija je spoj pomno odabranih komada od kvalitetnih materijala kojima možemo stvoriti ženstvene i moderne kombinacije za svaki dan, ali i za posebne prilike.

Mango jakna | Autor: Mango Mango Foto: Mango, kratka jakna (99,99 eura)

Model kratke jakne koji je nama zapeo za oko je ova lagana jakna u nježnoj i neutralnoj krem boji, koja dolazi u kombinaciji pamuka i lana, a na shop.mango.com dostupna je po cijeni od 99,99 eura.

kožna suknja Možda vas zanima Kako nositi kožu u proljeće? Odgovor kriju statement kožni komadimi u žarkim bojama Rubrika Moda Moda

Mango jakna | Autor: Mango Mango Foto: Mango, kratka jakna

Jakna kraćeg dizajna i okruglog ovratnika ima duge rukave, a na prednjoj strani umjesto gumbiju ili patentnog zatvarača ima dvije kopče s uskim metalnim detaljima, koje kroju daju posebniji izgled.

Mango jakna | Autor: Mango Mango Foto: Mango, kratka jakna

Krem jakna od mješavine lana jako chic izgleda u jednostavnoj kombinaciji s trendy capri hlačama te sandalama s remenčićima, baš kako je stilizirana i na modelu, no odlično će se uklopiti i u outfite s raznim modelima haljina, kao i u one više casual, s trapericama i balerinkama.

Anita Dujić Broadfoot Možda vas zanima Svoj crni outfit Anita Dujić Broadfoot upotpunila je balerinkama u boji sezone! Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @selinbican

Komentari 0