Moda
ulična moda

Kratka Bossova haljina, čizme s visokim petama i crna boja - tako je chic i ženstveni styling zamislila ova prolaznica

  • Košulja haljina praktičan je i elegantan odjevni komad koji odlično izgleda, što je pokazala prolaznica iz Zadra
  • Odlična crna haljina marke Boss ima zanimljiv dodatak na struku, koji ju odvaja od najjednostavnijih modela
  • Uz crnu kratku haljinu kombinirala je par crnih čizama s visokom potpeticom

Košulja haljina odličan je izbor za outfit za bilo koju priliku, a posebno kad želimo podići najjednostavnije dnevne kombinacije. Crna boja jednako je nepogrešiv izbor, a odličnu kombinaciju košulje haljine u crnoj boji svojim nam je primjerom pokazala prolaznica u Zadru.

ulična moda | Autor: Pixsell/Šime Zelić Pixsell/Šime Zelić Foto: PIxsell/Šime Zelić

Možda vas zanima Kaubojke, ljetna haljina i sako: snimili smo dva slična stylinga u Zadru i Zagrebu. Koji je bolji? Rubrika Moda Moda

Chic model crne haljine brenda Boss, koji ima efektan dodatak pojasa na struku te time automatski postaje upečatljiviji komad, prolaznica je kombinirala uz čizme od brušene kože u crnoj boji, s visokim potpeticama i špičastim vrhom. Od modnih dodataka, crna mala torbica te Saint Laurent sunčane naočale neobičnih okvira sa zlatnim detaljima, savršeno su se uklopili!

Možda vas zanima Sako haljina itekako je nosiva i u jesenskim lookovima. Evo kako ju nose modne blizanke sa špice Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Šime Zelić
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zeljko_Zagreb

    Seljancure koje nema veze sa Zagrebom.