Moda

Kraljica Letizia personifikacija je proljeća u nježno ružičastoj haljini s laticama

Kraljica Letizia je istinska kraljica dobrog stila. Velika je ljubiteljica elegantnog i profinjenog odijevanja, a posebno voli nositi haljine A kroja. Svaki puta kada je vidimo, oduševimo se, a tako je bilo i sada. Naime, kraljica Letizia i njezin suprug, kralj Felipe VI. bili su domaćini službenog ručka u čast dobitnika nagrade Miguel de Cervantes 2023., najprestižnije nagrade za književnost na španjolskom jeziku, u Kraljevskoj palači u Madridu. A svi su gledali u kraljicu i njezinu predivnu modnu kombinaciju. 

Kraljica Letizia je za tu svečanu prigodu odjenula haljinu u svijetlo ružičastoj haljini dugih rukava koja seže do ispod koljena. Haljina ima zanimljiva strukturirana ramena i lepršavu suknju s blagim naborima. Ono što se posebno izdvaja na ovoj haljinu su koji su aplikacije cvjetova koje se nalaze na desnom ramenu i struku, a savršeno se uklapaju u stil haljine i dodaju joj dozu romantike, ali i opuštenosti. 

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Cvijeće kao suptilan detalj je ono što nas je posebno oduševilo. Riječ je o haljini brenda Pedro del Hierro. Kako bi haljina ostala u središtu pozornosti, kraljica Letizia je odabrala bež slingback cipele brenda Carolina Herrera koji veoma voli. A Letizia, kao i brojne druge dame, zna za trik odijevanja bež salonki na midi haljine jer vizualno izdužuju nogu. Look je upotpunila naušnicama s tri mala dijamanta pa je i nakit bio veoma dosljedan minimalističkoj i elegantnoj priči. 

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia

Ovo nije prvi put da je kraljica Letizia nosila ovu haljinu, naime odjenula ju je u 2021. godini kada je bila u posjetu Švedskoj i ovoj je još samo jedan dokaz kako kvalitetni komadi nikada ne izlaze iz mode. Ovaj stil haljine je idealan spoj elegancije i profinjenosti te ga možemo zamisliti na majkama mladenke ili mladoženje, ali i na kumama. Ovakve haljine na poznaju godine i svima stoje elegantno.

Foto: Pixsell, kraljica Letizia u Švedskoj 2021. | Autor: Pixsell Pixsell Foto: Pixsell, kraljica Letizia u Švedskoj 2021.

Photo: Profimedia

Komentari 0