Moda

Bež salonke iz Zare su multifunkcionalni par, no opet drukčije od drugih. Razliku čini mali 'pomak'

  • Bež salonke klasičan su par obuće, jednako kao i crne. Dapače, čak su i nosivije
  • Zato su posljednjih godina zasjele na tron najpopularnijeg elegantnog para ženske obuće
  • Model iz Zare pomalo je drukčijeg dizajna što ga čini idealnim parom još jednih salonki koje pridodajemo svojoj kolekciji

Već i vrapci na grani znaju da se jednako kao i crne salonke, u ormaru isplati imati i barem jedan bež par. Jednako su nosive, ova neutralna boja ide uz sve druge, baš kao i crna. Dapače, čini se da bež salonke možemo nositi i u više kombinacija od crnih. Ići će bolje sa svim zemljanim tonovima, prikladnije su za nošenje uz svijetlije i pastelne boje, a i u ljetnim kombinacijama izgledaju moćno i možda će nam bolje odgovarati nego crne. 

 | Autor: Zara Zara

S druge strane, bež salonka može itekako proći uz outfite u "nebojama", crne, sive i bijele. Stoga, izgleda da smo uvijek u potrazi za ovim salonkama, čak i ako imamo koje u ormaru. A par koji smo pronašli u Zari, mogao bi biti taj. Naime, model je ponešto drukčiji pa je cipela sama po sebi zanimljivija izgleda, a može proći i kao drugi bež par, da nemamo dva potpuno ista.

 | Autor: Zara Zara

Gala Gonzalez Možda vas zanima Crvene štikle podižu svaki styling; ove Zarine s ružom su prekrasne i nevjerojatno snižene! Rubrika Moda Moda

Zara ga opisuje kao "asimetrične cipele s visokom potpeticom", a asimetrija odnosno odmak je što salonke nisu potpuno zatvorene. S unutarnje strane stopala su otvorene što model čini vizualno zanimljivijim. A da ni ne spominjemo koliko će biti ugodniji za nošenje u ljetnim mjesecima od klasičnih zatvorenih salonki.

 | Autor: Zara Zara

Potpetica je visoka elegantnih 10 centimetra, tabanica je izrađena od fleksibilne lateks pjene za udobnije nošenje, a cijena ovog klasično-neklasičnog para je 29.95 eura.

 | Autor: Zara Zara

Photo: @zara

Komentari 0