Moda
Gala Gonzalez

Crvene štikle podižu svaki styling; ove Zarine s ružom su prekrasne i nevjerojatno snižene!

  • Crvene štikle komad su koji će nas uvijek izdvojiti, i to na najbolji način, a ove Zarine satenske i s prekrasnom trodimenzionalnom ružom stvarno su nešto posebno
  • Što reći, bila je to ljubav na prvi pogled, a onda je postalo još bolje... Jer su upravo došle na sniženje
  • Paru na kojem bi nam zavidila i Dorothy da je malo veća i da nije zaglavila u čarobnjaku iz Oza cijena je sad prepolovljena

Koliko pari salonki jednoj ženi treba? Neke misle jedne, klasične crne, neke nijedne. Neke žene idu dalje od jednih, pa u stalni postav ormara ubace i one u nude ili puderastoj nijansi. Neke dodaju i konjak boju, neke bijele. Što će pokriti sve prilike koje se ukažu, a u kojima moramo biti na visokoj peti i elegantne. No crvene štikle... One će doista napraviti razliku. 

Nema ih svatko u ormaru, ali one "hrabre" djevojke koje ih posjeduju znaju njihovu vrijednost. Najdosadniji, monokromatski styling će tako dobro začiniti da više nema traga nikakvoj dosadi. Bit će upadljive, skretat pogled na sebe, zanimljive, jedine takve u društvu. Ako postoje statement štikle one su žarke crvene boje. A ne poigrava se bez veze s tom bojom, makar na potplatima, ni Louboutin.

Možda vas zanima Od svih štikli, Maja Šuput i privatno i poslovno najviše nosi upravo ove, očito najdraže Rubrika Moda Moda

Crvene krasotice koje smo pronašli u Zari nisu klasične zatvorene salonke, imaju remenčić oko pete, ali boja je fantastična, kao i satenski materijal. Ipak, ono zbog čega smo se zaljubili na prvi pogled i što ih čini posebnima je velika trodimenzionalna ruža koja ih krasi.

Fantastično će izgledati na traperice, (kao ih je i Zara predstavila na svojoj stranici), jednako kao i na crno oversized odijelo, na pencil suknju ili pletenu haljinu koja prati liniju tijela.

Zara cipele | Autor: Pr/Zara Pr/Zara

Potpetica je tanka, visoka 6,5 centimetara, a kako je peta otvorena crvene cipelice kakve bi sigurno poželjela i Dorothy iz Čarobnjaka iz Oza najbolje će izgledati na bosu nogu. Srećom, još je dosta toplih dana pred nama, a doći će i sljedeće ljeto. A ta ruža... ona ih čini jedinstevnima. Plus boja, ali o njoj smo već sve rekli. 

Dovoljno argumenata da investiraš 199,90 kuna u ovaj ljupki par koji je donedavno koštao 399,90? Nama jest, itekako!

Zara cipele | Autor: Pr/Zara Pr/Zara Zara cipele na potpeticu: nekad 399,90 kn, sad 199,90 kn

Photo: Instagram@galagonzalez

Komentari 0