Moda

Kožni baloner savršen je način za kreiranje kombinacija dostojnih stylish Francuskinja

  • Kožni baloner, moderna interpretacija klasičnog trencha, bez napora utjelovljuje francusku estetiku
  • Od dugih do kraćih modela, ne samo da će nas štititi od kiše cijelu jesen nego će nam podići apsolutno svaku kombinaciju
  • Donosimo 7 kožnih balonera high street brendova među kojima možeš birati svog favorita
  • Pročitaj više: Ovo je najtrendi odjevni komad koji trenutačno nose apsolutno svi jer je preudoban

Francuskinje su na glasu kao žene koje imaju urođenu sposobnost da bez napora odišu elegancijom i sofisticiranošću. Bilo da se radi o njihovoj savršenoj frizuri bez puno truda, njihovom besprijekornom ukusu za modne detalje ili šik garderobi, Francuskinje su odavno zaslužile status na samom vrhu trona modnih ikona zahvaljujući svom urođenom osjećaju za stil. U 2023. fashionistice diljem svijeta okreću se novom tajnom oružju za kanaliziranje legendarne francuske estetike - kožnom baloneru.

Zara cargo hlače Možda vas zanima Cargo hlače i dalje su najpoželjniji komad - izdvojile smo 10 Zarinih modela za jesen Rubrika Moda Moda

Francuski pristup modi: Elegancija bez napora

 | Autor: Massimo Dutti Massimo Dutti Foto: Massimo Dutti

Francuski stil oduvijek je bio sinonim za nenametljiv glamur i bezvremensku privlačnost. Tajna njihovog uspjeha? Dobro oko za kvalitetu, ljubav prema minimalizmu i smisao za kombiniranje klasičnih i suvremenih komada. Francuskinje ne slijede trendove, one ih postavljaju. Njihov stil je mješavina samopouzdanja i sofisticiranosti s trunkom nonšalantnosti. Za one koji žele uhvatiti bit francuske mode 2023., nema bolje investicije od kožnog balonera. Ovaj komad ne samo da nudi zaštitu od vremenskih nepogoda, već i podiže cijeli look na novu razinu.

Svestrani modni komad

U svijetu mode koji se stalno mijenja, svestranost je ključna. Kožni baloner, moderna interpretacija klasičnog trencha, bez napora utjelovljuje francusku estetiku. Njegove elegantne linije i luksuzna tekstura dodaju dašak profinjenosti svakoj odjevnoj kombinaciji, što ga čini savršenim komadom za stvaranje elegantnih kombinacija.

Možda vas zanima 7 trendi modnih dodataka koje ćemo s veseljem nositi ove jeseni Rubrika Native sadržaj Native sadržaj

Odabir savršenog kožnog balonera

 | Autor: Zara Zara Foto: ZARA

Prilikom odabira kožnog balonera kvaliteta je najvažnija. Možemo odabrati pravu kožu za izdržljivost i dugovječnost, no ipak zagovaramo odabir umjetne kože koja je danas bolja i kvalitetnija nego ikad, a k tome čini i povoljniji izbor. Kožni baloneri dolaze u raznim bojama i raznih duljina, a najdraži su nam oni modeli ispranog izgleda. Također, klasična trench silueta s remenom je jedan od najpopularnijih izbora.

Što se tiče boja, crna je ultimativni klasik, ali zemljani tonovi poput čokoladno smeđe ili maslinasto zelene također mogu odisati francuskom elegancijom. Zapamti, ključ svladavanja francuskog stila je samopouzdanje. Zato ćemo nositi svoj kožni baloner s dozom odvažnosti kako bismo zračile onom je ne sais quoi energijom po kojoj su Francuskinje poznate. U nastavku donosimo 7 kožnih high-street balonera među kojima možeš birati:

Baloner od napa kože u maslinasto zelenoj boji

 | Autor: Massimo Dutti Massimo Dutti Foto: Massimo Dutti (449,00 €)

Baloner od umjetne kože istrošenog izgleda

 | Autor: Zara Zara Foto: ZARA (79,95 €)

Kratki baloner od umjetne kože

 | Autor: Zara Zara Foto: ZARA (59,95 €)

Dugi baloner od umjetne kože u bijeloj boji

 | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius (49,99 €)

Dugi baloner od umjetne kože u svijetlo maslinasto zelenoj boji

 | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius (49,99 €)

Bershka cipele Možda vas zanima U Bershkinoj kolekciji cipela pronašle smo dva predivna Mary Jane modela Rubrika Moda Moda

Baloner od umjetne kože u bordo boji

 | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Pull & Bear (49,99 €)

Baloner od umjetne kože

 | Autor: Bershka Bershka Foto: Bershka (59,99 €)

Photo: Instagram @vikyandthekid

Komentari 0