Moda

Kožne suknje vladat će nadolazećom sezonom, a mi smo pronašle genijalne komade

  • Odjevni komadi od umjetne kože ove su jeseni pravi hit, a mi smo oko bacile na suknje
  • Casual ili elegantan look, tvoja divlja i romantična strana - sve to može istaknuti uz kožne suknje
  • U trgovinama smo pronašle velik izbor kratkih suknjica te pencil i lepršavih modela

Jesen je idealno vrijeme za povratak kožnim odjevnim komadima koji će zamijeniti lepšave i prozračne haljinice i suknjice. Trgovine su prepune raznih modela haljina i hlača, ali ove sezone posebno su nam se svidjele - suknje.

Duže ili kraće, uskog ili šireg kroja, kožne su suknje savršen komad za poigravanje stilskim kombinacijama. U casual ili elegantnoj varijanti, prilagoditi ih možemo baš svim situacijama.

 | Autor: Instagram/Zara Instagram/Zara valentorya Kratke suknje savršene su za večernje izlaske, ali i casual kombinacije, a duži pencil ili razigrani i lepršavi kožni modeli bit će idalni za poslovne prigode. U trgovinama smo pronašle velik izbor raznih modela, stilova, boja i dužina, a uz njih ćeš jedva dočekati hladnije dane.

Kratka suknja

Klasična crna suknjica odlično se uklapa u u svaki stil pa je kombinirati možeš uz visoke ili niske čizmice, s košuljama, džemperima ili jednostavnim majicama. Iz trgovina smo izdvojile nekoliko modela koji će istaknuti tvoje noge, a uz pravu kombinaciju postići možeš casual ili elegantan look.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (499,90 kn), Mango (169,90 kn), Stradivarius (139,90 kn)

Ako se pak ove jeseni namjeravaš odvažiti i u svoj ormar unijeti malo boje, tu je pregršt nijansi koje će te tvoj modni odabir dodatno začiniti. Crvena, smeđa, bež i tamnozelena - hit boje sezone spremno te čekaju.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (139,90 kn), Mohito (189 kn), Zara (149,90 kn)

Pencil suknja

Za neustrašive poslovne žene idealna je kožna suknja popularnog pencil kroja. Ona osim toga iz mode ne izlazi pa ćeš tako njezinom kupnjom dugoročno investirati u svoju stilsku igru. Klasična crna ili bordo, pencil suknja garantira da će tvoja poslovna kombinacija biti apsolutno dojmljiva.  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (199,90 kn), mango (199,90 kn), Reserved (169,90 kn)

Širi i lepršavi modeli

Široko i lepršavo? Ne, nismo se vratili u ljetne outfite, ali ove sezone kožne suknje nosit ćemo i u ovoj varijantii. Upečatljive kombinacije u kojima će se isticati midi suknje ovakvoga kroja otkrit će i tvoju romantičnu stranu. 

 | Autor: Instagram/Zara Instagram/Zara Olivia Palermo

U trgovinama smo pronašle nekoliko modela u crnoj i crvenoj boji koje će biti zaslužne što su svi pogledi usmjereni prema tebi. Ona će osim toga idealno spojiti tvoju divlju i nježnu stranu. Odabreš li je za odlazak na posao, šetnju gradom ili neku svečaniju prigodu definitivno nećeš pogriješiti. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (299,90 kn), Zara (229,90 kn), Reserved (199,90 kn)

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0