Moda

Kožna jakna na 6 načina: U ovim će kombinacijama izgledati odlično i trendy (a i mi!)

  • Prvi jesenski dani su nam stigli što znači da smo, na veselje mnogih, iz ormara izvukli komade dugih rukava
  • Među tim komadima je i kožna jakna koja je jedan od must-have komada svake jesenske garderobe
  • Kožnu jaknu prilično je jednostavno stilizirati, ali ako ti ipak nedostaje inspiracije za nešto odvažnije outfite, donosimo ti ju u nastavku 
  • Pročitaj također: Ovu kožnu jaknu iz Bershke obožavat ćeš nositi ako nisi fan balonera i blejzera

S dolaskom hladnijih i kišnih dana, jedan od prvih komada koji vadimo iz ormara, zasigurno je kožna jakna. Kožna jakna je pravi svestrani komad koji se odlično slaže sa svim odjevnim komadima bez obzira na njen kroj koji može biti strukiran, oversized, crop... Također, svakom outfitu daje dozu odvažnosti, osobito ako na sebi ima detalje poput zakovica, mnoštva zatvarača ili pak kožnog remena koji se najčešće uz donji rub jakne. Kožnoj jakni zaista ne možemo pronaći niti jednu zamjerku! Ako se slažeš s nama, ali ti ipak nedostaje malo inspiracije za stylish outfite s kožnom jaknom, nastavi čitati jer donosimo nekoliko super prijedloga. 

Kožna jakna i maksi suknja

Maksi suknja je pravi ženstveni komad, osobito ako dolazi u nekoj svjetlijoj boji, a kožna jakna joj daje malo coolerskog chica i tako balansira cijeli outfit. Kada je riječ o obući, ovisno o tome želiš li da u tvojoj modnoj kombinaciji prevladavaju ženstveni ili odvažni komadi, možeš odabrati balerinke ili tenisice poput Adidas Samba modela. 

 | Autor: Instagram @withameliataylor Instagram @withameliataylor Foto: Instagram @withameliataylor

 | Autor: Instagram @jessthrowiton_ Instagram @jessthrowiton_ Foto: Instagram @jessthrowiton_

Kožna jakna široke hlače  

Ako suknje baš i nisu tvoj đir, sigurni smo da hlače jesu. S obzirom na to da su ove godine iznimno popularni široki modeli, uz kožnu jaknu bi bilo najbolje iskombinirati njih, bilo da se radi o širokim hlačama na crtu ili pak ekstra širokim trapericama. Uz ovakav tip hlača, idealno će se slagati nešto kraći, crop modeli kožnih jakni. 

 | Autor: Instagram @haaannajohansson Instagram @haaannajohansson Foto: Instagram @haaannajohansson

 | Autor: Instagram @verycranberry Instagram @verycranberry Foto: Instagram @verycranberry

 | Autor: Instagram @itslibes Instagram @itslibes Foto: Instagram @itslibes

Kožna jakna i lepršava haljinica

Još jedan ženstveni komad koji jako voli kombiniranje s kožnom jaknom je i kratka, lepršava haljina. Ako misliš da će ti u kratkoj haljini biti hladno, ispod nje možeš odjenuti najlonke koje mogu biti tanje ili deblje, a na noge možeš nazuti čizme po vlastitom ukusu. 

 | Autor: Instagram @hannahchelsiehudson Instagram @hannahchelsiehudson Foto: Instagram @hannahchelsiehudson

Sportski chic

Iako nam kožna jakna i sport, na prvu, baš i ne idu zajedno, vrlo brzo smo uočili da to nije tako. Naime, kombinacija kožne jakne, tajica, sportske majice i tenisica čini odličnu odjevnu kombinaciju u kojoj, recimo, nakon treninga, možemo skoknuti s prijateljicom na kavu, a pritom biti baš trendi. 

 | Autor: Instagram @orianafindlay Instagram @orianafindlay Foto: Instagram @orianafindlay

 | Autor: Instagram @itiscarine Instagram @itiscarine Foto: Instagram @itiscarine

Kožna jakna i minica 

Minice, ovisno o svom kroju, mogu biti ženstvene, edgy, preppy..., a kožna jakna će bilo koji od tih stilova podići na višu razinu i dati mu baš ono što je potrebno. S minicama će se odlično slagati kožne jakne crop kroja, bomberice, ali i one oversized. 

 | Autor: Instagram @itiscarine Instagram @itiscarine Foto: Instagram @itiscarine

 | Autor: Instagram @hannahchelsiehudson Instagram @hannahchelsiehudson Foto: Instagram @hannahchelsiehudson

Kožna jakna i kratke hlače

Iako nam kratke hlače baš i nisu prvi odabir za jesen, sigurni smo da će nas iznenaditi još koji topliji dan kada ćemo ih moći isfurati (uz najlonke, naravno). Ove su godine posebno popularne hlače u pidžama stilu koje se, moramo priznati, super slažu s kožnom jaknom. Na noge nazuj visoke čizme i pravi coolerski outfit je spreman. 

 | Autor: Instagram @jessthrowiton_ Instagram @jessthrowiton_ Foto: Instagram @jessthrowiton_

Photo: Instagram @itiscarine

Komentari 0