Moda

Chanel balerinke oličenje su elegancije: 9 ideja kako ih (i njihove dupliće) kombinirati u outfitima

  • Balerinke su se nedavno vratile na velika vrata i viđamo ih posvuda - u raznim modelima, bojama, materijalima, uzorcima..
  • No, u svom tom šarenilu, jedan se model najviše ističe i žele ga baš svi 
  • Pogađaš, radi se o kultnim dvobojnim Chanel balerinkama s mašnicom koje su nas potakle da u nastavku izdvojimo nekoliko outfita uz koje ih možeš kombinirati. Naravno, ako ti se Chanel baš i ne uklapa u budžet, njihovi duplići će bez problema poslužiti svrsi 
  • Pročitaj također: New Yorker nas ponovno oduševljava: Za manje od 5 eura smo pronašli duplić Chanel balerinkama

Iako su balerinke desetljećima prisutne u modnom svijetu, u posljednje su vrijeme doživjele veliku popularnost te su postale sve inovativnije i neobičnije. Na ulicama i modnim pistama tako smo mogli vidjeti balerinke u raznim bojama, uzorcima, od lakirane kože, brušene kože pa čak i one mrežaste. Baš svaki taj model je pronašao svoju vlasnicu koja ga je, na zanimljiv način, iskombinirala s ostalim odjevnim komadima. 

No, među svim tim raznovrsnim balerinkama, najviše se istaknuo jedan klasični model koji svoju popularnost drži još od '80.-ih. Naravno, radi se o Chanel balerinkama od glatke kože s mašnicom koje dolaze u raznim bojama, ali se najelegantnijima smatraju one u bež boji s crnim vrhom te potpuno crne. Ove balerinke, iako su jako elegantne i profinjenje, zapravo nisu rezervirane samo za takve odjevne komade već ih možemo kombinirati doslovno uz sve - traperice, sakoe, topiće bez rukava pa čak i sportske komade te ih, ovisno o ostatku outfita, nositi u svim prigodama, od odlaska na kavu ili posao pa do svečanih događanja. 

 | Autor: Instagram @anoukyve Instagram @anoukyve Instagram @anoukyve

Ako smo te zaintrigirali sa svim ovim načinima na koje možeš kombinirati ove balerinke, nastavi čitati jer ti donosimo devet odličnih outfita koji će te dodatno inspirirati i potaknuti da se odvažiš na zanimljive kombinacije sa Chanelicama. Naravno, ako ti se ove balerinke, čija se cijena kreće oko tisuću eura, baš i ne uklapaju u budžet, za top outfite će odlično poslužiti i vjerni duplići koje možeš pronaći u brojnim high street dućanima. 

Hlače na crtu i oversized sako

Kombinacija hlača na crtu i oversized sakoa sa Chanel balerinkama savršena je za odlazak na posao jer je svaki od ovih komada udoban, a pritom izgleda profinjeno i 'smart'. Baš onako kako bi jedna poslovna kombinacija trebala izgledati. 

 | Autor: Instagram @francescasaffari Instagram @francescasaffari Foto: Instagram @francescasaffari

Slip suknja i top bez rukava

Slip suknja pravi je elegantni komad čiju će eleganciju Chanel balerinke dodatno naglasiti. Top bez rukava, ovisno o modelu, će svemu dati dodatnu dozu udobnosti i chic vibru.

 | Autor: Instagram @mystylebook Instagram @mystylebook Foto: Instagram @mystylebook

Kratke hlače i oversized košulja

Kratke hlače u kombinaciji s oversized košuljom čine pravi opušteni outfit idealan za ljetne dane i večeri. Osobito ako se radi o prozračnim, lanenim komadima. Chanel balerinke će, u ovoj kombinaciji, savršeno naglasiti noge te svemu dati savršenu dozu ženstvenosti. 

 | Autor: Instagram @felicitymbird Instagram @felicitymbird Foto: Instagram @felicitymbird

Traperice i sako

Ako Chanelice želiš isfurati na skroz casual način, traperice i sako su tvoji go-to odjevni komadi. Ovdje se možeš poigrati s raznim modelima traperica koje najbolje pristaju tvojoj figuri, ali i s modelima sakoa koji mogu biti oversized, ali i strukirani. 

 | Autor: Instagram @emmahill Instagram @emmahill Foto: Instagram @emmahill

Minica i basic majica kratkih rukava

Minica je nezaobilazni ljetni komad koji pristaje baš uz sve. Ako ne želiš previše komplicirati, jednostavno joj dodaj običnu majicu kratkih rukava u boji koju sama odabereš, nazuj Chanelice i spremna si za dan!

 | Autor: Instagram @symphonyofsilk Instagram @symphonyofsilk Foto: Instagram @symphonyofsilk

Široke hlače i uski topić

Kombinacija uskog gornjeg dijela i širokih hlača, savršena je za naglašavanje figure pa se tako, za svakodnevne outfite, možeš odlučiti na uski, tube, topić bez naramenice i široke hlače koje mogu biti traperice, lanene, palazzo i slično. 

 | Autor: Instagram @luciacuesta_ Instagram @luciacuesta_ Foto: Instagram @luciacuesta_

Slip haljina i bijela majica kratkih rukava

Kombinacija slip haljine na bretelice i bijele majice kratkih rukava bila je popularna prije nekoliko godina, ali još, čini se, nije pala u zaborav. Nit ne treba! Nama je ovo savršena kombinacija ženstvenosti i otkačenosti. Naravno, elegantne Chanelice će se ovdje savršeno uklopiti. 

 | Autor: Instagram @annelauremais Instagram @annelauremais Foto: Instagram @annelauremais

Oversized sako i minica

Oversized sako i Chanel balerinke baš se vole! Ovaj put, ispod sakoa možeš odjenuti minicu i top ili čak mini haljinu koju će dužina sakoa gotovo u potpunosti prekriti. Opće je poznato da je, s jako kratkim suknjama i haljinama najbolje nositi ravnu obuću tako da se Chanelice ovdje pokazuju kao najbolje rješenje. 

 | Autor: Instagram @felicitymbird Instagram @felicitymbird Foto: Instagram @felicitymbird

Kratke hlače i majica dugih rukava

Kombinacija kratkih hlača i duge majice savršena je za one dane kada nismo sigurni hoće li nam biti vruće u potpuno dugoj odjeći ili ćemo se, ako se u potpunosti odjenemo u kratko, tijekom dana smrznuti. I balerinke su ovdje odlično rješenje jer nisu u potpunosti otvorene kao sandale, ali niti zatvorene kao tenisice. Eleganciju ne moramo niti spominjati. 

 | Autor: Instagram @its.me.romy Instagram @its.me.romy Foto: Instagram @its.me.romy

Photo: Instagram @anoukyve

Komentari 0