Moda
Reserved izvezena košulja

Košulja iz Reserveda predivna je, osvježena verzija klasične bijele košulje za jesen

  • Bijela košulja klasičan je komad koji je neizostavan dio svake garderobe, a uvijek volimo pronaći i posebniji model koji će se istaknuti
  • U novoj kolekciji Reserveda zapazile smo u romantičnom stilu, s predivnim detaljima izvezenim na starinski način
  • Rukavve i kragnu krasi sitno cvijeće, a širi kroj daje joj više ležeran izgled

Neki odjevni komadi u našoj garderobi jednostavno spadaju u one bezvremenske koji nikad ne izlaze iz mode, a u njih svakako možemo uključiti i bijelu košulju. Vjerujemo da svi imamo barem jedan model bijele košulje u ormaru, a uz klasične strukirane ili oversize modele bez dodatnih detalja, uvijek našoj kolekciji volimo pridružiti i neki posebniji model koji će se decentno istaknuti u modnim kombinacijama. 

Reserved izvezena košulja | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

U novoj Reserved kolekciji pronašle smo idealnu bijelu košulju za one lookove koje želimo podići na višu razinu, posebno ako ih kombiniramo s jednostavnim komadima poput ravnih traperica ili hlača širokih nogavica.

Reserved izvezena košulja | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Bijela košulja iz Reserveda ima šire, puf rukave, koji se mogu i podići za još voluminozniji izgled, nešto duži kroj i širu siluetu, a najveća posebnost je u sitnim izvezenim cvjetnim detaljima na rukavima i kragni, koji su nam odmah privukli pozornost. 

Možda vas zanima Kožne jakne doživljavaju comeback, a Mango u novoj kolekciji ima čak 8 cool modela Rubrika Moda Moda

Reserved izvezena košulja | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved

Zagasite i nježne nijanse tamnocrvene, žute, zelene i ružičaste savršeno su se spojile u romantičnim cvjetnim motivima te će tako ova košulja biti idealan izbor za gornji dio outfita kroz cijelu jesen. Osim samostalno, možemo ju uklopiti i u slojevite outfite, uz primjerice, prsluk od odijela ili pak pleteni model prsluka, s kojima će se cvjetni detalji jednako lijepo istaknuti.

Reserved izvezena košulja | Autor: Reserved Reserved Foto: Reserved. ženska košulja, (39,99 eur)

Košulja je u veličinama od XS do XL dostupna po cijeni od 39,99 eura.

Možda vas zanima Zaboravile smo prugaste pulovere jer H&M ima haljine iz kojih se nećemo skinuti cijelu jesen i zimu! Rubrika Moda Moda
Photo: Reserved
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cheryy

    i možemo na smotru folklora