Moda

Košulja haljina domaćeg modnog brenda Varteks je kao stvorena za nošenje na posao tijekom jeseni

Ako si mislila da smo haljine, naročito one u košulja stilu ostavili daleko iza sebe, nije baš tako. Ovaj popularan model možemo nositi cijelu jesen, samo će za razliku od proljetnih i ljetnih varijanti, doći s dugim rukavima i u debljim materijalima. Košulje haljine jednostavne su za kombiniranje i uz njih smo odmah spremni za izlazak iz kuće, a apsolutno je bespotrebno bilo što dodavati jer one nose cijeli look.

Naravno, sve to izgleda mnogo bolje kad je riječ o zanimljivo krojenoj haljini, a upravo takvu smo pronašli na Varteks web shopu. Naime, haljina u košulja stilu koju Varteks ima u ponudi u na prvi pogled izgleda veoma klasično, ali nas su oduševili detalji. Haljinu možeš pronaći u njihovim trgovinama, ali i u web trgovini, a cijena joj je 189 eura. Iako je Varteks u stečaju i prema navodima medija radi u smanjenom obujmu, njihove trgovine su otvorene, a popis istih možeš pronaći na linku.

 | Autor: Varteks Varteks Foto: Varteks.com

 | Autor: Varteks Varteks Foto: Varteks.com

Kao i ostali košulja modeli haljina, i ona se kopča gumbima, a njezini su nešto veći, kao i sama kragna koja je poprilično uočljiva. Varteks haljina ima i blage balon rukave, koji su veoma suptilni, ali i dalje prisutni. Ipak, ono što je nas najviše oduševilo je rub haljine, odnosno suknja koja A kroja koja je veoma bogata materijalom, a isti se pomiče u skladu s tijelom i stvara zanimljivu strukturu, a zbog svijetloplave boje tijekom hodanja nas podsjeća na valove. 

 | Autor: Varteks Varteks Foto: Varteks.com

 | Autor: Varteks Varteks Foto: Varteks.com

Možda vas zanima Bordo ili plava? Između dvije Zarine satenske haljine s apstraktnim uzorkom cvijeća nije lako odabrati Rubrika Moda Moda

Varteks se pobrinuo za još nekoliko detalja, a jedan od njih su džepovi na haljini koji nam uvijek dobro dođu za nošenje sitnica poput ključeva ili novčanika ako izlazimo iz ureda, a pojas oko struka haljini daje ženstvenu siluetu. Uz različite modne dodatke moguće ju je podići i učiniti je veoma elegantnom, kao i opuštenijom kada se kombinira s ravnom obućom.

Cijena od 189 eura je nešto viša, ali Varteks je poznat po kvalitetnim komadima koje je moguće nositi godinama, a i domaći je dizajn pa uvijek višim cijenama pogledamo kroz prste.

 | Autor: Varteks Varteks Foto: Varteks.com

 

Photo: Varteks

Komentari 0