Moda
1/18

Korana Gvozdić voli hlače s uzorkom

U utorak 10. lipnja, velik broj poznatih lica okupio se na promociji nove kolekcije Hermes satova. Među njima je bila i Korana Gvozdić koja je pažnju plijenila ležernim ljetnim stylingom.

Lijepa Korana odlučila se na jednostavnu i udobnu kombinaciju kao stvorenu za ljetne dane. Šarene hlače ¾ duljine u raznim nijansama ružičaste i boje breskve kombinirala je s jednostavnom bijelom majicom i bež sandalama sa zanimljivim remenčićima.

 | Autor: John Pavlish John Pavlish

Od detalja je odabrala upečatljiv sat, jednostavne naušnice i prirodan make up te torbicu od kože ukrašenu privjeskom s resicama. Iako Korana ima besprijekornu figuru ove hlače je ne ističu, što je uistinu šteta, ali su zato nevjerojatno ležeran, a istovremeno stylish odabir.

 | Autor: John Pavlish John Pavlish U ugodnoj atmosferi za koju je bio  zadužen pjevač Massimo Savić, osim Korane, uživali su brojni poznati, poput glumice Marijane Mikulić, Petre Kurtele, Katarine Baban, TV voditeljice Ecije Ivušić i Tine Katanić, Tihane Harapin, Milada Privora, Zorana Šprajc i brojni drugi.

Photo: John Pavlish

Komentari 0