Moda
mokasine s čarapama

U trendu: kombinacija haljine i mokasina nezamisliva je bez kratkih čarapa. Evo kako nositi...

  • Jesenskom modom u obući, osim glomaznih čizama, trenutno vladaju mokasine
  • Klasičan i svestran model obuće trendseterice i influencerice najčešće nose u kombinaciji crne cjajne kože, a ove su im sezone dodale zanimljiv dodatak - čarape
  • Mokasine i čarape dobitna su trendi kombinacija koja je preplavila jesenske modne kombinacije it djevojaka

Trenutno posebno popularna jesenska obuća, mokasine, ove se sezone nose u zanimljivoj i chic kombinaciji s čarapama. Bijele, sive ili crne, pamučne ili najlon, čarape u kombinaciji s mokasinama u crnoj boji stvaraju posebno upečatljiv look koji se može uklopiti u razne outfite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Badžek (@august_xvi)

Instagram je prava modna inspiracija, posebno za najnovije trendove, a uz prugaste pulovere, kratke plisirane suknje i karirani uzorak, mnoge influencerice priključile su se ovom chic, ali i udobnom trendu. 

mokasine s čarapama | Autor: Instagram @tamara Instagram @tamara

Možda vas zanima Kakav par! Pronašli smo savršene kombinacije čizmica i torbi u novim kolekcijama! Rubrika Moda Moda

Mokasine su odličan par obuće za svakodnevne potrebe te iako se u pravilu nose bez čarapa, brojni novi modeli dizajnirani su prilagodljivije pa tako ove jeseni viđamo mnogo kožnih mokasina s debelim đonom uz koje se čarape odlično slažu. S hladnijim danima, udobnost često stavljamo na prvo mjesto, a ovaj trend omogućuje nam stylish izgled spojen s udobnošću!

mokasine s čarapama | Autor: Instagram @xeniaadonts Instagram @xeniaadonts

Predivni modeli mokasina daju dašak glamura i podižu svaku modnu kombinaciju, dok im dodatak čarapa daje udobnost i pruža mogućnost svakodnevnog nošenja. Mokasine se često vezuju uz poslovan ili preppy look, ali ove jeseni nosimo ih i u ležernijim kombinacijama!

Također, uz čarape, produljuje se i mogućnost nošenja mokasina i u hladnijim danima, za stylish zimske outfite! Mokasine i čarape mogu se nositi i uz casual traper look, traper haljinu ili traperice, dok će duga haljina dodati malo više glama u cjelokupnu kombinaciju.

mokasine s čarapama | Autor: Instagram @irinashayk Instagram @irinashayk

Možda vas zanima Zavirili smo u Borovo i otkrili divne bež i crne mokasinke, od prave kože i po odličnoj cijeni Rubrika Moda Moda
 
Photo: Instagram @emilisindlev

Komentari 0