Moda

Kakav par! Pronašli smo savršene kombinacije čizmica i torbi u novim kolekcijama!

Jesen je kao stvorena za nove početke – nova školska godina, novi poslovni izazovi i prilika da iznova osmislite svoj stil s dolaskom hladnijih dana. Upravo su nas novi početci motivirali da u novoj kolekciji Deichmanna pronađemo savršene kombinacije čizmica, gležnjača i torbica koji će činiti okosnicu našeg jesenskog stila. Pogledajte naše kombinacije i inspirirajte se za jesenski shopping!

Topla i udobna jesen

 | Autor: Deichmann Deichmann

Kada mrvicu zahladi, najčešće u toplini doma i uz pomoć dekice i toplog napitka tražimo malo topline i udobnosti. Ako i u svoj styling želite unijeti malo topline i cozy ugođaja, posebno će vas razveseliti ova preslatka samtana torbica iz Deichmanna. Bež torbicu kombinirajte s parom kvalitetnih gležnjača na vezanje uz koje nećete niti primijetiti koliko su temperature pale. 

Igra kontrasta

 | Autor: Deichmann Deichmann

Kožna jakna, omiljene traperice ili trendy tajice rašivenog poruba sjajno će izgledati s dodatkom ove kontrastne kombinacije. Kvaliteta po super cijeni u slučaju ove torbice i chelsea gležnjača s potpeticom djeluje profinjeno, a kombinacija boja podsjeća nas na komade koje smo posljednjih tjedana viđali na revijama prestižnih svjetskih modnih kuća. Uz ovakve čizmice i torbu, ostatak vašeg outfita može biti basic i jednostavan, jer već imate adute s kojima ćete ostati zapaženi gdje god da ove jeseni krenete.

Profinjeno i udobno

 | Autor: Deichmann Deichmann

Svakodnevna shopper torba neizostavan je modni dodatak koji rado biramo u svim godišnjim dobima. S dolaskom hladnijih dana, platnene torbe za plažu i tržnicu mijenjamo klasičnim kožnim modelima, a ove jeseni u trendu su geometrijski uzorci, monogrami i klasične siluete poput torbe koju smo pronašli u Deichmannu. Look koji već godinama obožavaju klasičarke diljem svijeta, dodatno ćete začiniti odaberete li par chelsea čizmica s modernim detaljima

Za moderne ratnice

 | Autor: Deichmann Deichmann

Dozu samopouzdanja i grunge estetike ove jeseni unesi kroz praktičnu torbu za nošenje preko tijela i par crnih combat čizmica s neodoljivim dodatkom torbice za gležanj. Ova kombinacija čini nam se savršena za berlinski all black stil – kombiniraj skinny ili popularne traperice mom kroja, crnu dolčevitu i kombinezon i osjećaj se kao da možeš osvojiti cijeli svijet. U nešto nježnijoj varijanti, ova torbica i čizmice sjajno će izgledati i u kombinaciji s cvjetnom haljinom pastelnih boja i dodatkom motorističke kožne jakne!

Najljepše jesenske kombinacije cipela i torbica potraži u Deichmannu! Izbora je dovoljno da svaka fashionistica za sebe pronađe onu idealnu kombinaciju kojoj će se vraćati svakoga dana! Istraži ponudu dnevnih i svečanih modela na web stranici te u obližnjoj Deichmann trgovini!

 

Photo: Deichmann