Moda

Komad koji se nekad davno nosio vraća se u modu, pogledaj kako ga zgodno možeš kombinirati

  • Pleteni prsluci s gumbima ili koji izgledaju poput pulovera asocijacija su nam na bake
  • No, ove sezone oni su dobili moderan makeover te će vrlo brzo postati trendi komad za nadolazeću jesen
  • U trgovinama još uvijek prevladava ljetna odjeća, ali vjerujemo kako nam prsluci uskoro stižu

Na sam spomen pletenih prsluka pada nam mrak na oči jer odmah imamo osjećaj da je riječ o nečemu što bi nosile naše bake. Neki će se sjetiti mnogima omiljene serije Prijatelji i Chandlera Binga koji je u prvim sezonama bio poznat po upravom ovom komadu. Možda je prije to i bilo tako, no danas se, što se toga tiče, ne moraš brinuti. Svi trendovi koje smo nekad nosili, vraćaju se u modu i to s modernim makeoverom pa vjerujemo da ćeš ih i ti poželjeti.

Možda vas zanima Više nije za bakice - ovaj kroj džempera sada je seksi komad koji nose mnoge slavne žene. Pronašli smo najljepše u jesenskim kolekcijama Rubrika Moda Moda

Ovaj trend smo prošle zime mogli kratko vidjeti, no ove jeseni mu se predviđa velika popularnost. Brojni svjetski brendovi, pogotovo skandinavski kao što je Ganni, predstavili su svoje modele. A ovo je tek početak pa žene mogu pripremiti lagane proljetne košulje koje će super izgledati ispod prsluka i tijekom jeseni i zime.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Čamber 🌻 (@mariahs_chambers) on

 Super izgledaju u kombinaciji sa suknjama, ali i hlačama i trapericama, no mogu se nositi i preko haljina što će im dati pomalo retro izgled. Isto tako odgovara i na visoke, ali i niske čizme kao i u casual kombinacijama s tenisicama. Uzorci i modeli su raznoliki pa svaka od nas može pronaći ono što najviše odgovara njezinom stilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Čamber 🌻 (@mariahs_chambers) on

Možda vas zanima Zara je predstavila prve komade iz jesenske kolekcije, a među njima dominira jedna boja Rubrika Moda Moda

U našim trgovinama još je uvijek većinom ljetna odjeća pa se ovaj komad može pronaći tek tu i tamo. Pretpostavljamo da bi kroz nekoliko tjedana mogli stići prsluci koje će i influencerice opet nositi pa ćeš i od njih moći preuzeti neku ideju. U trenutnoj ponudi nalazi se svega nekoliko modela koje ti donosimo niže kako bi već sad mogla u glavi slagati genijalne jesenske kombinacije. 

 | Autor: miss7/pr miss7/pr
S lijeva na desno: Mango 199,90 kn; Zara 229,90 kn; Mango 249,90 kn

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0