Moda

Kolinda u elegantnom izdanju kojega se ne bi posramila ni Melania Trump

  • Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović sudjelovala je na konferenciji UN-a
  • Tom prilikom nosila je odličnu elegantnu kombinaciju
  • Njezin outfit podsjetio nas je na one kakve nosi i prva dama Amerike

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović sudjelovala je jučer na konferenciji Ujedinjenih naroda pod nazivom ”Žene na vlasti” i izazavala veliko odobravanje svojim modnim odabirom. Za tu priliku odjenula je tamno plavu haljinu sa svijetlo plavom trakom oko struka i dugim kaputom u istoj nijansi, a cjelokupni styling zaokružila je decentnim nakitom i odličnom frizurom.

 | Autor:

Naime, predsjednica u posljednje vrijeme sve rjeđe nosi svoju prepoznatljivu punđu, a sve češće je možemo vidjeti s puštenom kosom uvijenom u blage valove. Tako je bilo i ovoga puta i moramo priznati da nam se ovo izdanje jako sviđa.

Možda vas zanima Najvažnija stvar koju snažne, samopouzdane žene imaju (i znaju sačuvati) Rubrika Life&style Life&style

I korisnici društvenih mreža primijetili su da predsjednica Grabar Kitarović svakim danom izgleda sve bolje. Možemo se složiti da ovim outfitom bez problema može konkurirati prvoj dami Amerike Melaniji Trump, poznatoj po svom istančanom modnom ukusu. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Predsjednica je na konferenciji UN-a pozvala na osnaženje žena u svijetu, na njihovo obrazovanje, uključenje u upravljanje i donošenje odluka te očuvanje mira jer žene tada pokreću svijet.

Photo: None
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • rikardo

    sve je OK kaj ste napisali ,jedino je melanija mladja i puuuuunnooooo ljepsa od ove spodobe!!!