Moda

Klasika s pomakom! Oduševljeni smo novim kaputom Aleksandre Dojčinović, a ima ga u svim bojama

  • Nije baš lagano pronaći idealan kaput – ako nam se svidi kroj, možda nam neće odgovarati boja
  • No, to sigurno neće biti slučaj s kaputom Bridget iz jesenske kolekcije brenda Lei Lou dizajnerice Aleksandre Dojčinović
  • Osim što odiše prepoznatljivom ženstvenošću i ističe se odličnim materijalima, ovaj kaput dolazi u nekoliko hit boja

Kako zamišljaš savršen kaput za predstojeću sezonu? Moderan, ženstvenog kroja, udoban, topao i možda s nekim detaljem koji će mu dati posebnost? Novi kaput proslavljene dizajnerice Aleksandre Dojčinović koja stoji iza brenda Lei Lou omogućuje upravo to – modernu klasiku koja slavi žensku jedinstvenost. 

Možda vas zanima Ella Dvornik i Nina Badrić imaju super karirane kapute, pronašli smo slične u aktualnoj ponudi Rubrika Moda Moda

Mnoge od nas sigurno će u svojoj garderobi poželjeti kaput Bridget dužine do koljena i koji u dolazi u nekoliko boja, a ističe se posebnom kopčom uz pomoć koje se kaput 'veže' u struku. Zanimljiv je to akcent koji koloritu kaputa daje jednu kontrastnu, osvježavajuću notu, baš idealnu da zaprkosimo sivim zimskim danima. 

 | Autor: LEI LOU by Alex Dojčinović LEI LOU by Alex Dojčinović

Sviđa nam se i veliki ovratnik koji odlično podiže pomalo, strog ali vrlo ženstven kroj kaputa zaista laska svakoj ženskoj figuri.

Možda vas zanima Oduševio nas je kaput Lejle Filipović, a tek način na koji ga je isfurala! Morali smo pronaći slične modele Rubrika Moda Moda

Zahvalan model pokazuje se nepogrešivim izborom za svaku elegantniju i svečaniju priliku, ali jednako će dobro pristajati na tenisice bez kojih ne možemo zamisliti jurnjavu po gradu. 

 | Autor: LEI LOU by Alex Dojčinović LEI LOU by Alex Dojčinović

Kako smo spomenuli, dolazi u zaista velikoj paleti boja, od mint zelene preko klasične bež i crne pa sve do zagasito crvene ili njezinih puderastih nijansi. Nama se sviđa klasični bež koji pristaje baš svemu, a koji će tebi ukrasti srce možeš provjeriti na web stranicama Brenda Lei Lou gdje možeš provjeriti cijene, ali i ostatak jesenske kolekcije. 

Photo: Instagram/Getty

Komentari 0