Moda

Kate oduševila izborom suknje, evo gdje možeš pronaći slične

Kate Middleton često bira klasične modne komade, ali ovaj put oduševila je izborom trendi suknje. Evo gdje pronaći sličnu...

Kate Middleton jako često bira provjerene komade i rijetko se igra modom, ali tijekom svog jučerašnjeg pojavljivanja javnost je oduševila mladenačkim lookom. Naime, Kate i William bili su gosti jednog božićnog događaja, a sve su oči bile uperene samo u njih.

Kate se tu priliku odlučila za Emilia Wickstead kariranu suknju midi dužine uz koju je kombinirala kratki Brora kardigan s gumbićima. Osim toga, odabrala je hit baršunaste čizme koje su upotpunile cijelu sliku. S obzirom da su išli na božićnu zabavu, ne čudi što je ovaj look zapravo prilično blagdanski. Kosu je uvila u klasične, savršene lokne, a osmijeh od uha do uha odavao je sjajno raspoloženje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton (@katemiddleton_duchess) on

Kateina suknja odmah je izazvala pravu salvu oduševljenja, a mi smo se brzo sjetili gdje možemo pronaći slične komade. Evo što smo ulovili:  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: H&M (oko 320 kn), Zara (299,90 kn) U H&M-u pronašli smo jako sličnu crveno-bijelu varijantu čija se cijena kreće oko 320 kn, a u Zari će se usrećiti svi ljubitelji zelene boje. Njihova midi karirana suknja stvarno je fantastičnog kroja! Ove ženstvene suknje definitivno su kao stvorene za blagdanske zabave, a za slučaj da se ne vidiš u ovom kroju - ponuda midi kariranih suknji pencil kroja također je ludo dobra.

Možda vas zanima Kate i Meghan u high-street komadima! Koja bolje izgleda? Rubrika Moda Moda  | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius (139,90 kn), Zara (299,90 kn)

Kopirati stil popularne vojvotkinje nikada nije bilo lakše!

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0