Moda

Kate i Meghan u high-street komadima! Koja bolje izgleda?

Kraljevske nevjeste Kate Middleton i Meghan Markle plijene pozornost gdje god dođu. Listopad su obje započele u znaku različitih nijansi zelene boje, a mi te pitamo: Koja je bolje nosi?

Meghan Markle i Kate Middleton modne su miljenice Engleske i cijelog svijeta. Sve što one obuku rasproda se u sekundi, a taj je fenomen dobio i svoj službeni naziv - ''Kate effect'' i ''Meghan effect''. Zadnjih dana imale su službena pojavljivanja u javnosti i dva su zajednička nazivnika njihovih outfita - jedan high street komadnijanse zelene boje. Kate, koja se u zadnje vrijeme zbog porodiljnog dopusta nije pojavljivala često, 2. listopada je u javnost izašla povodom obilaska Sayers Croft Forest škole gdje je educirala djecu o važnosti brige za okoliš i učila ih čarima boravka u prirodi. Za tu prigodu Kate je odjenula ležeran outfit u zemljanim tonovima.   | Autor: miss7/Getty Images miss7/Getty Images U centru pažnje bile su casual hlače popularnog high street brenda Zara koje je vojvotkinja već više puta nosila. Jako sličan model može se kupiti i danas po cijeni od 229,90 kn. Upadljive čizme do koljena, pak, britanskog su brenda Penelope Chilvers te koštaju oko 3800 kn. Maslinasta jakna, iz švedske je radionice, brenda Fjallraven Stina, a većina kritičara složila se da je riječ o praktičnom, ali ipak trendi komadu. Cijena sličnog modela jakne na Amazonu je oko 1300 kn.  | Autor: miss7/Getty Images miss7/Getty Images I sivi džemper koji je virio ispod jakne bio je švedskog brenda Ovik Re-Wool Style. Cijena nedvojbeno kvalitetnog komada od reciklirane vune je cca. 1000 kn. 

Samo dan kasnije, 3. listopada, Meghan i Harry posjetili su svoju matičnu vojvodinu, Sussex. Za tu priliku Meghan je pokazala da je itekako spremna za svoju prvu modnu jesen u Europi.  | Autor: miss7/Getty Images miss7/Getty Images U centru pažnje nalazila se kožna suknja marke Hugo Boss čija je cijena oko 3100 kn. Moramo priznati da jedva čekamo da se pojave povoljnije varijante ove suknje jer se uistinu dogodila ljubav na prvi pogled. Košulja, pak, stoji oko 600 kn i pripada H&M-ovom brendu & Other Stories. Kaput koji je nosila kratko Armanijev je dizajn. On više nije dostupan u prodaji.

Možda vas zanima Što je tako dobro u Sussexu da je Meghan dobila titulu po njemu? Rubrika Life&style Life&style  | Autor: miss7/Getty Images miss7/Getty Images

Ono što je dostupno je zanimljiva maslinastozelena torbica brenda Gabriela Hearst’s čija je cijena gotovo 13 tisuća kuna! Kao šlag na tortu stigle su neupadljive bež štikle brenda Stuart Witzman Legend čija je cijena oko 2500 kn.  | Autor: miss7/Getty Images miss7/Getty Images

Eto, saznali smo čiji je outfit skuplji. Ipak, ne možemo se odlučiti koji nam je bolji. Obje vojvotkinje izgledaju uistinu spektakuralno. Koja tebi bolje izgleda?

 
Photo: Getty/miss7

Komentari 0