Moda

Kakve tenisice nosimo ove jeseni i zime? Odabrali smo top modele

  • Odbacujemo sandale i tražimo udobnu i stylish jesensku obuću
  • Naravno da je na vrhu popisa savršen par tenisica
  • Donosimo trendove koji ove jeseni vladaju svijetom tenisica i unisex top modele nosive u raznim kombinacijama

Tenisice su 3 u 1: savršena kombinacija funkcionalnosti, izraz osobnog stila i način da pokažemo svoje vrijednosti i nezamislivo je danas ne posjedovati barem jedan par. Zato smo s velikom znatiželjom željeli zaviriti u svijet trendova za jesen, jer ovu obuću nosimo na treninge, kave, čak i izlaske i urede. Naravno, skidamo ljetnu obuću kao što u stražnji dio ormara prebacujemo lan i posežemo za vunom ili kašmirom, a tipično, jesen zahtijeva bogatu paletu boja - i da, tu u prvom redu mislimo na bež i zelenu - kao i teksture poput antilopa. Ali, ne želimo brzati, dopusti da te provedemo kroz top trendove među tenisicama za jesen 2023. koja nam je upravo stigla. 
 | Autor:

Inspiracija retro

Odnedavno je vintage dizajn velikih brendova ponovno privukao more obožavatelja, a influencerice poput Kendall Jenner, Belle Hadid and Emily Ratajkowski su prigrlile retro stil, posebno onaj koji kombinira retro modele tenisica u novim bojama. Volimo ovaj trend jer vintage tenisice jesenskom looku daju zanimljiv stilski pečat i pružaju neslućene mogućnosti kombiniranja.  

 | Autor:
adidas Tenisice Gazelle, crvene i plave, 109,99 €, Buzz

Klasika

Klasične nogometne siluete vratile su se u velikom stilu, a to je trend koji smo počeli viđati sredinom godine. Za jesen 2023. posebno popularni su, uz klasične bijele i crne verzije, zeleni i bež modeli. Mogućnost kombinacija? Neizmjerna.

 | Autor:  adidas Tenisice Superstar, 119,99 €, adidas Tenisice Gazelle, 109,99 €, Buzz
 

S metalik detaljima

Trend metalik detalja nastavlja osvajati modne entuzijaste svojom neospornom privlačnošću i tragom futurizma koji se spaja s nostalgijom. No, ono što te može iznenaditi: srebrne tenisice nisu samo super atraktivne, već su i nevjerojatno svestrane. Uparene s odjećom za slobodno vrijeme stvorit će zanimljivu mješavinu sportskoga chica, a pomalo su neočekivan i vrlo poželjan zaokret u stylish outfitu.

 | Autor: adidas Tenisice Superstar crne, 103,99 €, adidas Tenisice Superstar bijele, 90,15 €, Buzz

Brušena koža

Bez obzira na to koji su stilovi tenisica u trendu, antilop se uvijek uspije vratiti na modnu pistu (s dobrim razlogom). Ova je tkanina dobra za prijelazno vrijeme zbog svoje svestranosti - kako u stilskoj raznolikosti, tako i u načinu na koji se može kombinirati. Ukratko, nema sigurnijeg modela za jesensku investiciju od para tenisica od brušene kože.

 | Autor:
adidas Tenisice Gazelle, crne i zelene, 109,99 €, Buzz

adidas Gazelle među najpoželjnijima su otkako su se prvi put pojavile 1968. kao nogometne tenisice. Moderna verzija ostaje vjerna izvornom dizajnu s gornjištem od kože, kontrastnim 3-prugama i trolistom na jeziku, a najnovijim adidas modelima odoljeti ne mogu ni naše poznate osobe poput glazbenice Mie Čičak, poznatije kao Miach, i uspješnog kreatora sadržaja Janka Janića.
 | Autor:
Potraži reizdanje adidas Gazelle tenisica koje odaju počast omiljenoj verziji iz 1991. s istim materijalima, bojama, teksturama i proporcijama u Buzz trgovinama i web shopu

Stvorene su za košarku, a zablistale u hip hopu i skateu - klasične adidas Superstar tenisice promijenile su pravila igre ​​čim su iskoraknule s terena. Sada se legendarna tenisica nosi diljem svijeta zahvaljujući svojoj vrhunskoj konstrukciji i bezvremenskoj silueti. Jednom klasik, uvijek klasik, a novu kolekciju potraži u Buzz trgovinama i web shopu

Photo: Buzz

Komentari 0