Moda

Kako običnu bijelu majicu pretvoriti u komad ljeta iz kojeg se nećeš skidati?

Teško bi se moglo reći da itko u ormaru ne posjeduje barem jednu običnu ljetnu majicu. A isto tako ne vjerujemo da ju barem 10 puta ovog ljeta nisi komibnirala uz desetak različitih stilova. Zbog svoje prilagodljivosti i ove sezone bijelu majicu možeš nazvati svojom najboljom prijateljicom.

I obična bijela ljetna majica je komad koji ne izlazi iz mode, baš kao i mala crna haljina, jednostavne špic salonke ili pak dobar par traperica. Bilo da ju nosiš u dnevnoj varijanti ili će postati dio tvog večernjeg looka, bijela majica je univerzalan vječni komad. Bijele majice od čistog pamuka su bazični komad koji će nam pružiti spas od vrućina, a u istom trenutku će učiniti svaki look efektnim. Nama su nadraže razdrljene bijele majice s neporubljenim rubovima na rukavima i oko vrata, a za sportsku varijantu će odlično izgledati uske bijele majice koje moraju biti usko uz tijelo kako bi savršeno stajale.

Blogerice poput Camille Charriere ili Leandre Medine znaju kako je bijela idealna ljetna boja, pa zašto se ne bismo obukli u bijelo od glave do pete. Trebalo bi se paziti da to bude ista nijansa bijele jer ako se kombiniraju tri do četiri različita tona iste boje, može nastati kaos, ali ne na dobar način. Da bi se ta bjelina ipak malo ublažila, možeš bijelom looku dodati cipele u boji ili neku zanimljivu torbicu.

 

Who needs two sleeves? @deeplypersonal.fashion

A post shared by María Bernad (@maria_bernad) on

Ljeto bi bilo nezamislivo bez jeans kombinezona, točnije "tregerica". Možda su u nekom trenutku traper kratki kombinezoni postali garderoba za hipsterice, ali dodatkom jedne bijele majice u potpunosti mijenjaš konotaciju. Postaješ kulerica koja zna kako ovoj kombinaciji treba dodati još samo jedan mali detalj da bi dobila taj izgled opuštene cure iz susjedstva.

Jesi li se već zasitila boho cvjetnih uzoraka ali si i dalje prava zaljubljenica u 70-e? Ne brini, bijela obična majica, avijatičarske naočale i jeans trapezice će ti dati željeli look. Pogotovo ako uz sve dodaš zanimljive platforme, koje u kombinaciji s visokim petama daju vizualno duže i vitkije noge.

 

Yesterday w/ baes at @iwcwatches_esp @iwcwatches ⭐️ #IWCDaVinci #TheCodeOfMe #ThecodeofbeautyMadrid

A post shared by María Bernad (@maria_bernad) on

Koliko si puta prošle godine nosila svoju najdražu haljinu? Bilo ona slip kroja, razigrana cvjetna na tanke naramenice, ili pak kožna bez naramenica s gornjim dijelom građenim poput korzeta? Već ovo ljeto ti je ta ista haljina dosadila? Ne brini, rješenje imamo. Ispod haljine obuci bijelu majicu koja će joj dati jedan novi svježi izgled. Cipele zamijeni kožnim ili platnenim tenisicama i postigni jedan novi svježi look

 Jedna statement suknja plus bijela majica. Definitivno kombinacija koju ćeš poželjeti nositi, a to će te učiniti street style zvijezdom. Ako si ljubiteljica rock chica, idealno je bijelu majicu spariti sa suknjicom životinjskog uzorka, dok će neizostavne cvjetne suknjice u kombinaciji s bijelom majicom dati drugačiji izričaj tipičnoj romantičarki.

 

Has tropical prints, will travel 📍

A post shared by by JILL WALLACE (@littleblackboots) on

Photo: www.palvinbarbara.com

Komentari 0