Moda

Kako kombinirati najtraženiji modni detalj sezone

S povratkom 80-ih u modu, čini nam se kako je baš ovaj modni dodatak sveprisutan. Remen nosimo ga preko haljina, na hlačama, a u posljednje vrijeme najbolje izgleda u kombinaciji preko blejzera i kaputa

Čini se kako je remenje ove sezone na svemu. I nose ih svi. Davno je ovaj modni dodatak izgubio svrhu čiste funkcionalnosti i pretvorio se u najpotrebniji modni dodatak ove zime. I dalje ga nosimo na hlačama i trapericama visokog struka, ali sada nije rijetkost da se pojavi na kaputima ili širim blejzerima.

 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on

A sve u svrhu dobrog izgleda. Kao trend se ponovno vraća naglašena ženska figura nakon sezona dominacije pomalo androginog izgleda. Ramena su sada jako naglašena jer su podstavljena jastučićima, dok je struk istaknut remenom. Ove sezone nosi se remenje najrazličitijih oblika i veličina.

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on

Širi rockerski remen odlično izgleda u kombinaciji s jako romantičnim kaputima A kroja. Nije rijetko da su ti kaputi u jako živim bojama, pa sve zajedno ostavlja neki mix and match dojam. Također, remen osim na kaputima, sve češće viđamo i u kombinaciji s vunenim predimenzioniranim džemperima.

Jedna od naših najpraćenijih Instagram blogerica Sonja Kovač, baš je jedan takav džemper kombinirala sa širokim remenom. Osim remena, jaki modni dodaci su i trendi torbica, čizme iznad koljena i poštarska kapa koju baš svi nose ove sezone.

Možda vas zanima Zimski modni dodaci koji razbijaju sivilo Rubrika Moda Moda
 

A post shared by Irina Lakicevic (@irinalakicevic) on

Iako je remen ove godine jako popularan na kaputima i blejzerima, ne zaboravljamo njegovu osnovnu svrhu. I dalje se nosi na trapericama. Ključno je odabrati traperice sa širim nastavcima za držanje remena. Tako se najrazličitije remenje može kombinirati s traperom, koliko god veliko bilo.

 

A post shared by Sophia Roe (@sophiaroe) on

Photo: H&M
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • siti

    very good, and I really like your article, and deeply inspired me I want to give other information with this website <a href="https://qiuqiuonlineterpercaya.wordpress.com">https://qiuqiuonlineterpercaya.wordpress.com</a>