Moda

Kako Hrvatice nose military stil?

Dizajneri se privatno rijetko kada uhvate u koštac s trendovima, no na predstavljanju Maison Martin Margiela kolekcije za H&M Anamarija Asanović i Ogi Antunac su učinile upravo to.

Predstavljanje bilo koje kolekcije poznatog švedskog brenda je idealna prilika da hrvatske ljubiteljice mode pokažu svoj stil. Sinoć su, između ostalih, novitete pogledale i Ogi Antunac te Anamarija Asanović koje su objeručke prihvatile military stil koji je ove sezone veliki hit.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Mlada dizajnerica iz Splita odlučila se za kombinaciju strogog vojničkog stila i klasičnog glamura. Iako se to u teoriji čini kao fantastična ideja, Anamarija je dokaz da u praksi ne mora biti tako. Široka maslinasta jakna sa svjetlucavim ukrasima na džepu, sjajne tajice, svjetlucave cipele koje idu u špic i zlatni clutch ostavljaju dojam kao da se mlada dizajnerica previše trudi. Da moramo izbaciti jedan komad iz ove kombinacije to bi svakako bile hlače koje Anamarijinu figuru nepotrebno šire.

S druge strane, Ogi je živi dokaz kako se elementi pojedinog trenda mogu ukomponirati u osobni stil. Ostajući vrijedna svom modnom izričaju, Ogi je odabrala military uzorak na hlačama, a ostatak kombinacije ostavila u svojoj omiljenoj crnoj boji. Kao "točka na i" tu su motorističke čizme s tragovima boje na prednjem dijelu.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0