Moda

Kako dobro nosi retro komade! U crno bijelom izdanju podsjetila nas je na Brigitte Bardot

  • Zagrebačka špica i ove se subote pretvorila u razigrani izlog modnih trendova
  • U moru lepršavih haljina i ljetnih odijela, našu je pažnju privukla predivna retro kombinacija naše poznate pjevačice
  • Dunju Ercegović često znamo vidjeti u vintage i retro komadima koji joj odlično pristaju, a ove je subote zablistala u kombinaciji koja nas je na prvi pogled podsjetila na stil legendarne modne ikone Brigitte Bardot

Sunce i ugodne temperature i ove su subote mnoge izmamili u šetnju gradom te zagrebačku špicu još jednom pretvorili u razigrani izlog modnih trendova. Kao što je to uvijek slučaj za toplih te na trenutke vrućih dana, i ovoga se puta na gradskim ulicama našlo mnoštvo kreacija satkanih od laganih i prozračnih materijala u svijetlim i jarkim nijansama, a u moru lepršavih haljina i ljetnih odijela, našu je pažnju privukla predivna retro kombinacija naše poznate pjevačice.

Dunja Ercegović, posljednjih godina poznata pod umjetničkim imenom Bad Daughter, ne samo da je jedan od najvećih glazbenih talenata na našoj sceni, već je i divna mlada žena koja nas i svojim odjevnim kombinacijama oduševljava u istoj mjeri. Često je znamo vidjeti u vintage i retro komadima koji joj odlično pristaju, a ove je subote zablistala u kombinaciji koja nas je na prvi pogled podsjetila na stil legendarne modne ikone Brigitte Bardot. 

Možda vas zanima Crop top nije prvi izbor uz odijelo, no brineta sa špice uvjerila nas je da može biti odličan Rubrika Moda Moda

Ležerna, ali istovremeno i elegantna kombinacija savršeno je istaknula ne samo njezinu figuru, već i modni senzibilitet. Bijele traperice visokog struka i ravnih nogavica iskombinirala je s crno bijelom retro kariranom bluzom s romantičnim vezanjem na prednjem dijelu, a upravo je ovaj komad dodao notu šarma nekih minulih vremena kompletnom stylingu.

 | Autor: Pixsell/Luka Stanzl Pixsell/Luka Stanzl

Uz traperice i bluzicu, preko ramena je ležerno prebacila crni kardigan, a crne balerinke koje je odabrala bile su pun pogodak, što iz razloga što su udoban model za šetnju gradom, što zbog toga što su ovoj modnoj priči dale dodatnu dozu elegancije. Baš poput diva iz zlatnog doba Hollywooda, styling je začinila retro sunčanim naočalama koje su savršeno uokvirile njezino lice, a pleteni ceker unio je dašak ljetnog duha i prozračnosti. 

Cjelokupni dojam? Nostalgično, ženstveno, nježno i vrlo chic iliti drugim riječima neodoljiva kombinacija koja je predivna u svojoj jednostavnosti i u kojoj je baš svaki detalj na svom mjestu!

Možda vas zanima Kraj golih ramena sve ostalo pada u drugi plan: dvije prijateljice odlično ih nose Rubrika Moda Moda
Photo: Pixsell/Luka Stanzl

Komentari 0