Moda

Crop top nije prvi izbor uz odijelo, no brineta sa špice uvjerila nas je da može biti odličan

  • Sa sve višim temperaturama, ulicama su zavladali pravi ljetni stylinzi satkani od prozračnih materijala i vedrih boja i uzoraka
  • U moru lepršavih haljina, kratkih suknji i još kraćih hlačica, nismo mogli ne primijetiti da su crop topovi i dalje među, očito, najpoželjnijim komadima
  • Iako ih češće viđamo uz traperice i hlače super širokih nogavica, priznajemo da nam se jako sviđa kombinacija crop topa s odijelom, poput one koju smo snimili na subotnjoj špici na nasmijanoj brineti

Kako dani postaju sve vrući, ulice preplavljuju odjevne kombinacije koje su sve kraće, odvažnije i prozračnije, a u što smo se uvjerili i na subotnjoj špici koja je vrvila pravim ljetnim stylinzima. U moru lepršavih haljina, kratkih suknji i još kraćih hlačica, nismo mogli ne primijetiti da su crop topovi i dalje među, očito, najpoželjnijim komadima.  

Bilo da je riječ o jednostavnim modelima čistih linija ili pak onima koji svojim krojem podsjećaju na korzete i djeluju pomalo skulpturalno, crop topovi su na modnoj sceni prisutni toliko dugo da smo se zapitali koliko je uopće pravedno zvati ih trendovskim komadima, pa tako danas postoje u svim mogućim bojama, materijalima i uzorcima, nose se uz apsolutno sve, od traperica i hlača širokih nogavica do dugih satenskih suknji i odijela.  

Kako ćemo crop top stilizirati ovisi prvenstveno o tome govorimo li o mekanoj pamučnoj majici, topu s tankim naramenicama, bustier modelu ili čak svilenoj marami u ulozi topića, no moramo naglasiti da uz svaki od navedenih modela ide obilata doza versatilnosti, a što znači da svaki crop top daje neograničenu svestranost našim odjevnim kombinacijama. 

 | Autor: Pixsell/Marko Lukunić Pixsell/Marko Lukunić

Iako ih češće viđamo uz traperice i hlače super širokih nogavica kakve su ove godine jedan od najpopularnijih modela, priznajemo da nam se jako sviđa kombinacija crop topa s odijelom, poput one koju smo snimili na subotnjoj špici na nasmijanoj brineti.

Dotična dama odabrala je jednostavni pamučni crop top s istaknutim širokim naramenicama i obrubom oko dekoltea kojeg je vješto spojila s Mangovim satenskim odijelom u nježnoj nebesko plavoj nijansi, a moramo pohvaliti i ostatak kombinacije - kožne natikače sa svilenom mašnom s uzorkom u odgovarajućim nijansama te krem torbu od mekane perforirane brušene kože. Dok satensko odijelo djeluje vrlo profinjeno, crop top kombinaciji daje dozu ležernosti čineći je savršenom opcijom za sve neformalne prilike. Jednostavno, jako chic, i beskrajno neodoljivo!

Photo: Pixsell/Marko Lukunić

Komentari 0