Moda

Kada na teniskom terenu ne osvaja mečeve, Donna Vekić osvaja modnim stilom. Zavirili smo na njen Instagram

Donna Vekić, proslavljena hrvatska tenisačica, trenutno se natječe na Olimpijskim igrama u Parizu. Kao velike obožavateljice mode, uz njene brojne sportske uspjehe, nismo mogle ne primijetiti Donnin stil, kako na terenu, tako i izvan njega. Trenutno je tenniscore veliki modni trend, pa se gotovo sve vrti oko estetike povezane s tenisom, ali i s modnim kombinacijama koje nose sportaši i posjetitelji turnira. Mini suknje, majice s polo ovratnicima, tenisice i šilterice veliki su modni trend, a naša Donna se maksimalno uklapa u tu estetiku. Njezin modni stil na terenu uvijek je besprijekoran, a ništa drugačiji nije ni onaj kada je na putovanjima ili odmoru od sezone. Donna je poznata po spajanju ženstvenih, romantičnih komada i sportske elegancije, a nama je za oko zapelo nekoliko njezinih outfita koji će nam poslužiti kao inspiracija.

Donna Vekić i sportska elegancija na terenu

Kada je na terenu, Donna izgledao kao najsretnija verzija sebe. S užitkom pratimo njezine mečeve, ali ne možemo reći da ne pogledamo i modnu kombinaciju koju nosi, a često spaja bijelu s nekom od upečatljivih boja. Trenutno je na Olimpijskim igrama gdje igra u bijeloj sportskoj majici te crvenoj teniskoj suknji, kao i bijeloj šilterici. Iako je ovo kombinacija za teniski meč, možemo je zamisliti i kao nešto što bismo nosili na kavu u grad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic)

Sportski elegantna Donna Vekić u šetnji Londonom

Donna je zbog svog posla često na putovanjima, a ponekad sa svojim pratiteljima podijeli fotografije kako istražuje gradove u kojima se održavaju mečevi. Nedavno je bila tako u Londonu, a za šetnju gradom je odabrala crnu oversized trenirku i Nike Air Jordan 1 Low tenisice u kolaboraciji Travisa Scotta i Fragmenta koje su rasprodane, te je sve osvježila s Chanel torbom u modelu Mini Flap te zelenoj boji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic)

Kombinacija za uživanje u zalasku sunca

Donna je velika ljubiteljica mode, što se vidi i prema njezinom praćenju trendova te modnim kombinacijama. Ni proslavljena tenisačica nije odoljela haljini modnog brenda Zimmerman koje obožavaju brojne domaće djevojke. Zimmerman je poznat po romantičnim i ženstvenim modelima, a ništa drugačija nije ni haljina koju nosi Donna Vekić. Cijelu kombinaciju je upotpunila malenim bisernim naušnicama i satom brenda F.P.Journe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic)

Mini haljina i visoke pete za Miami 

Miami je poznat kao grad dobre zabave i provoda, ali i visokih temperatura. Donna je uz igranje turnira uživala s prijateljima, a za jedan izlazak odjenula je crno plavu mini haljinu brenda PATBO koja ima široke rukave i resice na rubovima, a za cipele se odlučila na sandale popularnog brenda Rene Caovilla u modelu Supercleo koje sežu visoko uz nogu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic)

Modna kombinacija Donne Vekić koju ćemo kopirati ove jeseni

Donna je među brojnim destinacijama na svijetu posjetila i Dubai, a njezina klasična elegancija je nešto što ćemo kopirati kada temperature padnu u narednim mjesecima. Tanka bijela dolčevita s detaljem čipke, crni blejzer, uske traperice i neizostavne crne Chanel balerinke su outfit u kojem se i same možemo zamisliti tijekom odlaska na posao ili na kavu s prijateljicama. Jednostavno, a efektno!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic)

 

Photo: Instagram @donnavekic

Komentari 0