Moda 13. ožujka 2013.

Juditi Franković dobro stoji plavo

Željko Lukunić/PIXSELL.
1/7

Početak Perwoll Fashion.hr-a obilježila je modna revije Aleksandre Dojčinović. Dizajnerica koja je jedna od omiljenih kreatorica poznatih dama domaće scene, još jednom je privukla mnoge glumice, pjevačice i voditeljice.

Od svih prisutnih najviše se istaknula Judita Franković. Glumica, koja i inače ima osebujan i izgrađen stil, je nosila crno-plavu kombinaciju koja ne samo da joj izvrsno pristaje nego je i izrazito zanimljiva.

Pomalo retro suknju iznad gležnja plave boje s crnim točkicama kombinirala je s crnim topom krojenim poput fraka. Crne salonke, veliki prsten i tamne čarape su bile sve što je potrebno da ova glumica zablista. Pohvala ide i već prepoznatljivom make upu s crvenim ružem.

 | Autor: Željko Lukunić/PIXSELL Željko Lukunić/PIXSELL

Manje dobar je bio odabir njene kolegice Ecije Ojdanić. Iako je lijepa glumica više puta pokazala kako ima dobar ukus, za ovo modno događanje nije pogodila. Iako se radi o dizajnu Aleksandre Dojčinović koji joj inače laska, ovoga puta se boja haljine stopila s bojom tena i ostavila pomalo bljedunjav dojam. Nije pomogao niti široki kroj haljine koji traži izrazito vitku figuru ili barem naglašavanje struka remenom. Bež torbica i peep-toe salonke samo su doprinijele mlakom dojmu.

Ove, ali i druge kombinacije poznatih uzvanika s revije Aleksandre Dojčinović pogledajte u galeriji...

Komentari 0