Moda
1/8

Judita Franković u romantičnoj cvjetnoj haljini

U zagrebačkom HNK je 24. studenog održana dodjela nagrada hrvatskog glumišta. Dodjela je okupila velik broj glumačkih lica od kojih je posebno blistala Judita Franković.

Judita Franković nosila je prekrasnu haljinu cvjetnog uzorka s potpisom eNVy room. Duga večernja toaleta s velikim volanom na dekolteu bila je u skladu s njenim pomalo retro stilom, ali i svečanom prigodom. Savršen večernji make up sastojao se od crvenog ruža i prekrasnog brončanog smokey looka na očima, dok je zanimljiva frizura nadopunila cjelokupnu kombinaciju.

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

Odlične kreacije odabrale su i Vanda Winter te Petra Kurtela. Obje dame su zablistale u čipki, svaka na svoj način. Petra je nosila haljinu u neonski zelenoj boji upotpunjenu crnim detaljima – clutchem i salonkama u špic. Ovu modernu pin-up kombinaciju zaokružila je klasičnim retro make upom i frizurom u stilu pedesetih.

 | Autor: Sanjin Strukić/Pixsell Sanjin Strukić/Pixsell

Vanda je pak odabrala maksi crnu čipkastu toaletu uz koju je kombinirala čipkasti clutch i kaput sa sličnim uzorkom. Iako Vanda ima dobar stil i besprijekornu figuru u ovom slučaju su se pojedini komadi izgubili i bilo bi bolje da se zadržala samo na toaleti te odabrala komade koji nemaju toliko sličan uzorak.

Više stylinga s dodjele pogledaj u galeriji...

Photo: Sanjin Strukić/Pixsell

Komentari 0