Moda

Hoćemo li u ova 3 komada uskoro viđati frajere?!

Internet je poludio kada je poznati on line shop ASOS lansirao novi crop top. No, ovaj put za muškarce! Pronašli još nekoliko bisera iz nove muške kolekcije...

Ne možemo poreći ASOS-u da je vrlo kreativan. Popularni on line shop već je mnogu puta došao u centar pozornosti zbog neobičnih komada odjeće koje prodaje. Tako je ovog puta u centar pozornosti došao crop top namijenjen muškarcima. Riječ je o bijelom topu koji je toliko minijaturan da su ga na Twitteru zapravo prozvali odbačenim viškom materijala nekog T-shirta, no što god bilo, ovaj komad se legitimno prodaje on line. Ako je itko zainteresiran, cijena topa je 8.31 funti!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

No, kada smo otišli na stranicu popularnog ASOS-a, shvatili smo da mini crop top nije jedini upitan komad za muškarce u ponudi. Na jesen bismo tako mogli viđati muškarce u traper jaknama s dodatkom pompona i šljokica. Za ovaj izniman komad će modno osviješteni muškarci morati izdvojiti 60 funti. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Možda vas zanima Pronašli smo najljepše crop topove do 80 kuna Rubrika Moda Moda

A kakve hlače nositi u kombinaciji s crop topom koji jedva prekriva bradavice? Možda bi dobar odabir bile skinny traperice s printom leoparda brenda Liquor N Poker. Cijena im je 40 funti. Brend Liquor N Poker je inače poznat po ekscentričnim komadima trapera poput jeans kombinezona od trapera ili hlača koje su hibrid vrućih hlačica i dodatka traper nogavica.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0