Moda 07. travnja 2015.

Jessica Alba u sofisticiranom grunge izdanju

@splashnews.com.

Jessica Alba je u ponedjeljak 6. travnja uočena kako odlazi na večeru s prijateljima u ležernoj kombinaciji s daškom grungea.

Budući da se ne bi svatko ohrabrio nositi dugu suknju i košulju preko iste, možemo reći kako se glumica odlučila na pomalo neobičnu kombinaciju. No, što god da obuče sve joj dobro stoji tako da će i naizgled nespojivi komadi na Jessici izgledati fantastično. Tako se u ovom slučaju odlučila na kožnu jaknu, bijelu pamučnu majicu i dugu crnu lepršavu suknju, dok je u struku zavezala plavo crnu kariranu košulju.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Košulja je bila odličan izbor je je svojom bojom podignula ovu monokromatsku kombinaciju, ali i zato jer je hrabro unijela dašak grunge stila. Tom stilu su pridonijele i crna kožna jakna kao i bijela pamučna majica. No, kako je Jessica ipak uspjela izgledati iznimno sofisticirano, grunge je tu samo poslužio kao inspiracija i nije u potpunosti preuzeo look.

 | Autor: @splashnews.com @splashnews.com

Dojam je zaokružila crnim efektnim poluotvorenim sandalama, crnom torbicom, raspuštenom kosom i nude make upom koji je sasvim odgovarao ovoj alternativnoj kombinaciji.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Komentari 0