Moda

Jesmo li, nakon toliko traženja, pronašli savršeni crni mini bikini? Ovaj domaćeg brenda nose brojne cure

Pronaći savršen bikini nije lagan posao i to zna svaka žena. Jedni imaju premalene trokutiće, drugima su pak preveliki. Nekim je modelima donji dio sprijeda preplitak, a straga nam velik komad tkanine stoji poput pelene... Zaista je fascinantno da za jedan tako jednostavan komad, koji pritom ima veoma malo materijala, može biti toliki problem pronaći onaj idealan model.

Crni bikini je tijekom ljeta ono što su kaputi u devinoj koži tijekom zime, klasika koja ne poznaje godine i trendove, a upravo njih je najteže pronaći. Ipak, nama se čini da smo u ovom prvom uspjeli. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Matic (@miammatic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELENΛ (@dizdar_el)

Na društvenim mrežama nam u posljednje vrijeme posebno iskače domaći brend kupaćih kostima peau. Iako u ponudi imaju i jednodijelne i dvodijelne modele, nama su feed preplavili dvodijelni bikiniji, pravi su dokaz koliko je jednostavnost ponekada najbolja. Posebnu pozornost u moru modela, privukao je upravo crni bikini, model Spy, a brojne it djevojke već su ga prošetale plažom. Gornji dio Spy bikinija  ima trokutiće, a zahvaljujući dugim naramenicama može se vezati na razne načine što ga iz komada za kupanje pretvara u stylish komad za zabavu na plaži. Donji dio su crne mini gaćice, seksepilne, a kako su visoko rezane izdužuju i figuru. 

 | Autor: Peau Peau Foto: peau.hr

 | Autor: Peau Peau Foto: peau.hr

 | Autor: Peau Peau Foto: peau.hr

Peau crni dvodijelni bikini je klasični komad odličan i za sunčanje jer ne pokriva previše pa neće biti bijelih neosunčanih dijelova na tijelu, odnosno, bit će ih minimalno. Cijena peau crnog bikinija je 69,90 eura i dolazi u veličinama S, M i L.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELENΛ (@dizdar_el)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐋𝐕 (@lunavalas)

Možda vas zanima Body umjesto majice? Čini se da naše influencerice vole ovaj model domaćeg brenda Rubrika Moda Moda
Photo: Instagram @dizdar_el

Komentari 0