Moda

Body umjesto majice? Čini se da naše influencerice vole ovaj model domaćeg brenda

Volimo pronalaziti inspiraciju za modne kombinacije na Instagramu, a jedne od najvećih inspiraciju su nam i domaće influencerice. Kod njih uvijek otkrivamo zanimljive komade odjeće i načine na koje ih možemo kombinirati, posebno na načine kojih se možda same ne bismo sjetile. Jedan od komada koje smo uočile da nose domaće influencerice je body.

Mnoge djevojke koje volimo pratiti na društvenim mrežama su klasične majice zamijenile bodyjima koji elegantno prianjaju uz tijelo i svaku kombinaciju čine mnogo zanimljivijom i elegantnijom. Također, za razliku od klasičnih majica koje se gužvaju, pomiču i skupljaju, bodyji stoje na mjestu i izgledaju mnogo "čišće" i cijela modna kombinacija izgleda "posloženijom".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dora Martinovic (@dorica505)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELENΛ (@dizdar_el)

Za oko nam je posebno zapeo smeđi body koji sve više viđamo na domaćim it djevojkama. Riječ je o bodyju dugih rukava brenda Peau u smeđoj boji imena Cocoa. Body je u čokoladno smeđoj boji, a dolazi u veličinama od XS do XL i cijena mu je 39,90 eura. Osim u smeđoj boji, ovaj body dolazi još u bijeloj i crnoj, kao i u varijantama s kratkim rukavima (39,90 eura) i tankim naramenicama (34,90 eura).

Foto: Peau, Cocoa smeđi body dugih rukava (39,90 eura) | Autor: Peau Peau Foto: Peau, Cocoa smeđi body dugih rukava (39,90 eura) Foto: Peau, Cocoa smeđi body kratkih rukava (39,90 eura) | Autor: Peau Peau Foto: Peau, Cocoa smeđi body kratkih rukava (39,90 eura) Foto: Peau, Cocoa smeđi body s tankim naramenicama (34,90 eura) | Autor: Peau Peau Foto: Peau, Cocoa smeđi body s tankim naramenicama (34,90 eura)

It djevojke su ove bodyje kombinirale na zanimljive načine. Nosile su ih na traperice, suknje i široke hlače. Zbog ovih različitih modnih kombinacija smo baš i poželjele ovaj body u svojoj kolekciji i već smo u glavi isplanirale kombinacije na koje ćemo ga nositi tijekom proljeća.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐋𝐕 (@lunavalas)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mateja (@matejasucevic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Matic (@miammatic)

 

 

Photo: Instagram @dizdar_el

Komentari 0