Moda

Jesmo li ikad vidjeli slađe papuče od ovih? Sumnjamo... Iz ovih medonja ne izlazimo

  • Složit ćemo se da kućne papuče također „prate“ aktualne trendove ili period godine, pa tako u ovom blagdanskom, nerijetko biramo odgovarajuće motive
  • Ipak, ovog puta za oko nam je zapelo nešto posve drugačije, ali jednako slatko
  • Riječ je o neodoljivim kućnim papučama u obliku medvjedića koje su nam izmamile osmijeh na lice

Kućne papuče u obliku medvjedića mogu se pronaći u ponudi brenda Lindex, a u ovom trenutku na sniženju stoje 14,99 eura, dok im je redovna cijena 29,99 eura. Papuče su u malim brojevima, namijenjene djeci, ali ako imaš broj stopala do 38 - i ti možeš ovaj model pridružiti svojoj kolekciji papuča.

 | Autor: Instagram @emmamelins Instagram @emmamelins Foto: Instagram @emmamelins

Sam dizajn podsjeća nas na igračku jer papuče izgledaju kao pravi plišani medvjedići, a s obzirom na to da su ujedno tako meke i udobne, sigurni smo da će mališani uživati trčkarajući u njima. Također, s obzirom na to da trenutak darivanja samo što nije pokucao na vrata, ako uskoro krećeš u potražnju za blagdanskim poklonima, ove papuče su odličan odabir imaš li u svom okruženju klince ili pak prijateljicu s manjim brojem noge. Fora i drugačije te definitivno nesvakidašnje, ove kućne papuče razveselit će baš sve.

Možda vas zanima Za samo 11 eura u Sinsayju smo pronašli najmekšu blagdansku dekicu - koju možemo odjenuti Rubrika Life&style Life&style

Isto tako, ovaj brend nudi još pregršt modela. To znači da se možeš odlučiti i za klasične, neutralne inačice kućnih papuča, a voliš li estetiku na tragu medvjedića, kućno životinjsko carstvo možeš upotpuniti i s varijantama koje sadrže oblik zeca, mačke i sl. Uz medvjediće, nama su za oko zapele i jednostavne bijele kućne papuče s romantičnim crvenim srcima, kao i popularni čupavi modeli.

Photo: Instagram @emmamelins

Komentari 0