Moda

UGG papuče su hit komad koji je gotovo nemoguće uloviti, ali Stradivarius je izbacio skoro identičnu verziju

  • Već smo navikli na to da se trendi komadi rasprodaju brzinom munje, ali UGG papuče su nas ove godine ipak malo iznenadile
  • Brend je predstavio nekoliko varijanti, a Tazz kao najpopularniji model, mjesto dijeli i s Disquette inačicom
  • Radi se o doslovno - papučama koje se nose izvan doma, a pogađate, uglavnom su rasprodane i jako ih je teško spremiti u shopping košaricu

Srećom, Stradivarius je nedavno predstavio svoju varijantu ovih popularnih natikača i to po znatnoj manjoj cijeni. Želiš li i ti imati u kolekciji ovaj trendi modni dodatak, za to ćeš morati izdvojiti 35,99 eura, što je složit ćeš se s nama, puno povoljnije od originala koji stoji oko 119 eura. 

 | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius

Papuče/natikače su gotovo iste, a krasi ih platforma, dok je gornji dio ukrašen s umjetnim krznom. Krzno je na Stradivarius modelu nešto voluminoznije nego na originalu, a također dolazi u nježnoj, bež nijansi. Kada govorimo o kombiniranju ovog modela, predlažemo da ga nosiš u opuštenim modnim pričama s naglaskom na slojevitost. Primjerice, odabirom omiljene trenirke, udobnog kardigana i predimenzioniranog kaputa, nikako nećeš pogriješiti, a natikače će se idealno uklopiti u estetiku.

 | Autor: Stradivarius Stradivarius Foto: Stradivarius  | Autor:

Naravno, možeš ih kombinirati i na klasične modele hlača, haljina i suknja, no zadrži se u opuštenom stilskom smjeru jer ovaj model cipela ne voli šljokice i slične upadljive detalje. Sa svojim neobičnim i pomalo nesvakidašnjim dizajnom, odvažiš se kupiti Stradivarius natikače, možeš biti sigurna da nećeš proći nezapaženo, stoga ako se ne bojiš eksperimentirati - pronašla si svoju novu modnu zanimaciju.

 | Autor:

S obzirom na to kakva je pomama za original modelom, ne sumnjamo da će i ovaj brzo nestati s polica trgovina, pa požuri po svoj primjerak na vrijeme!

 | Autor: Zalando Zalando Foto: Zalando, UGG Disquette (119,32 eura)

Možda vas zanima Domaći brend A'marie ima najljepše modele vunenih kapa, udobne i stylish Rubrika Moda Moda
Photo: Zalando

Komentari 0